Ο ΟΦΗ πανηγύρισε στο “ροντέο” με τον Άρη (highlights)

by admin
1 views


Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαίο τρίποντο του Άρη, επικρατώντας με 3-2 στο “Θ.Βαρδινογιάννης” για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Άρης ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 6ο λεπτό, όταν το πολύ ωραίο σουτ του Σίστο σταμάτησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι “ξύπνησαν” από αυτήν τη φάση και έχασαν ευκαιρίες με τον Φούντα στο 8΄ και τον Γιουνγκ στο 11΄. Στο 18΄, ο Νους κέρδισε πέναλτι από τον Μοντόγια, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιουνγκ για να βάλει μπροστά τον ΟΦΗ στο σκορ. Έξω από τις τέσσερις γραμμές, ο διαιτητής Σιδηρόπουλος απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον τον τιμ μάνατζερ του Αρη, Γιώργο Γκουγκουλιά, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Γιουνγκ και Νους δε σταματούσαν να δημιουργούν προβλήματα στην άμυνα του Άρη. Ο πρώτος απείλησε ξανά στο 32΄, ενώ ο Νους στο 37΄αλλά και στο 39΄σε καθαρό τετ α τετ που απέκρουσε ο Κουέστα.

Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους είχε πολλά κοινά στοιχεία με εκείνο του πρώτου. Κι αυτό γιατί ο Άρης πλησίασε στο γκολ, με τον Μορόν να έχει τρεις τελικές προσπάθειες σε πέντε λεπτά (50-55΄) και τον ΟΦΗ να είναι αυτός που βρήκε πάλι το γκολ, αποκτώντας ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα. Στο 57΄ από το φάουλ του Σενγκέλια, ο Λαμπρόπουλος έστειλε την καρφωτή κεφαλιά στα δίχτυα του Κουέστα, με παίκτες και κόσμο να πανηγυρίζουν έξαλλα.

Στο 66΄ο Χατζηθεοδωρίδης ήταν απρόσκεκτος και έκανε χέρι εντός περιοχής, δίνοντας στον Άρη τη δυνατότητα να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Μορόν δε λάθεψε από την άσπρη βούλα, με μια άπιαστη εκτέλεση που είχε και αρκετό ρίσκο. Στο 72΄, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Φαμπιάνο μετά από φάουλ του Μόντσου.

Ενώ ο Άρης πίεζε για να ισοφαρίσει, ήρθε ο Έντι Σαλσέδο, στο ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ, να δείξει κατευθείαν την ποιότητά του. Στο 82΄, εννιά λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, ο νεοαποκτηθείς επιθετικός με προσωπική ενέργεια και “βολίδα” μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κουέστα για το 3-1. Κι όμως, οι συγκινήσεις του παιχνιδιού δεν είχαν τελειώσει, αφού στο 86΄ο Μορόν κέρδισε ένα ακόμη πέναλτι, πάλι από τον Χατζηθεοδωρίδη και το εκτέλεσε και αυτό εύστοχα, βάζοντας φωτιά στο φινάλε, χωρίς όμως η ομάδα του να καταφέρει να ολοκληρώσει μια μεγάλη ανατροπή.

Γκολ: 21΄Γιουνγκ (πεν.), 57΄Λαμπρόπουλος, 82΄Σαλσέδο / 68΄(πεν.), 88΄(πεν.) Μορόν
Κόκκινες: Γκουγκουλιάς (εκτός γηπέδου)
Κίτρινες: 27΄Νους, 42΄Μπαΐνοβιτς, 75΄Αποστολάκης / 28΄Νταρίντα, Νορόν 77΄
Δοκάρια: 6΄ Σίστο

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Αποστολάκης (78΄Κουτεντάκης), Μπαΐνοβιτς, Νους (73΄Σαλσέδο), Φούντας (73΄Μπάκιτς), Σενγκέλια, Γιουνγκ.

Άρης: Κουέστα, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο (73΄Βέλεθ), Μοντόγια, Σιφουέντες (89΄Ζαμόρα), Νταρίντα (65΄Μόντσου), Σίστο (65΄Φετφατζίδης), Γκαρθία, Ντιαντί (46΄Σαβέριο), Μορόν.//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ