Ο Ντι Μαρία κοντά σε συμφωνία με την Ιντερ Μαϊάμι

by admin
0 views

Ο Αργεντινός σταρ το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στη Λισαβόνα και στην Μπενφίκα, 13 χρόνια αφότου είχε αφήσει την πορτογαλική πρωτεύουσα.

Ο 36χρονος εξτρέμ, παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ του Κατάρ, φέτος ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Πορτογαλία με 17 γκολ και 15 ασίστ, σε 48 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, και η διοίκηση των «αετών» θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Ομως, ο Ντι Μαρία έχει αποφασίσει να φύγει από την Λισαβόνα και αρχικά σκεφτόταν να επιστρέψει στην Αργεντινή και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Ροζάριο Σεντράλ.

Ο διάσημος άσος αγωνίστηκε στην ομάδα της γενέτειρας του μέχρι και το 2007, από την οποία πήρε μεταγραφή για την Μπενφίκα έναντι του ποσού των οκτώ εκατ. ευρώ και μετά έκανε σπουδαία διαδρομή στα ευρωπαϊκά γήπεδα με Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους.

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» αλλάζει όμως τα δεδομένα, καθώς αναφέρει πως ο διάσημος άσος είναι κοντά σε συμφωνία με την Ιντερ Μαϊάμι και θέλει να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι! Ο Ντι Μαρία άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μην επιστρέψει στη Ροζάριο, μετά τις απειλές που δέχθηκε τον Απρίλιο.

Συμμορία κακοποιών, που φέρονται να συνδέονται με το εμπόριο ναρκωτικών στη γενέτειρα του, έστειλαν σειρά από απειλητικά μηνύματα προς την οικογένεια του, δηλώνοντας πως εάν επιστρέψει στην Αργεντινή για να παίξει στη Ροζάριο Σεντράλ θα σκότωναν ένα μέλος της οικογένειάς του.

Η αστυνομία συνέλαβε τους αποστολείς αυτών των μηνυμάτων, αλλά η οικογένεια του τον έπεισε να μην επιστρέψουν στο πρωτάθλημα της χώρας του, γι’ αυτό άλλωστε απέρριψε και πρόταση της Ρίβερ Πλέιτ. Ετσι έχει αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας του Μαϊάμι, για διετές συμβόλαιο αντί 15 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ