Ο Ναδάλ έκλεισε ραντεβού με τον Τζόκοβιτς

by admin
1 views

Μετά από μια μάχη 2,5 ωρών, ο Ράφαελ Ναδάλ κατάφερε να κερδίσει τον Φούκσοβιτς με 6-1, 4-6, 6-4 και να πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων, εκεί όπου τον περίμενε ο μεγαλύτερος αντίπαλος που είχε σε όλη την καριέρα του, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ναδάλ μπήκε με μεγάλη ορμή στο παιχνίδι και επέβαλε την ανωτερότητά του στο πρώτο σετ, το οποίο καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες. Στο δεύτερο σετ, η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο Φούκσοβιτς ανέβασε κατακόρυφα την απόδοή του, αυτή του Ναδάλ υπέστη μια μικρή κάμψη και ο Ούγγρος βρέθηκε μπροστά με ένα break και μια ανάσα από ένα ακόμη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ισπανός όπως πάντα συνέχισε να παλεύει και μείωσε σε 5-4 games, σερβίροντας ο ίδιος. Εκεί, όμως, ο Φούκσοβιτς “ξαναχτύπησε”, και ακόμη κι αν απώλεσε δύο break point, βρήκε και τρίτιο, το οποίο εκμεταλλεύτηκε από λάθος του Ναδάλ και ισοφάρισε σε 1-1 σετ.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και στο τρίτο σετ. Ο Ράφα Ναδάλ κράτησε το σερβίς του χωρίς πρόβλημα, έκανε break στο πέμπτο game και επικράτησε τελικά με 6-4, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 στα σετ μετά από 2 ώρες και 30 λεπτά.//Κ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ