Ο Μπιπ και η Ομπρέλα

by admin
6 views

Η Δήμητρα Παππά, παρουσιάζει σε δύο παραστάσεις ένα επετειακό αφιέρωμα στον μεγαλύτερο μίμο του 19ου αιώνα, Μαρσέλ Μαρσώ, τιμώντας τον για τα 100+1 χρόνια από την γέννηση του.

Η ομάδα ΟΜΠΡΕΛΑ που έχει συστήσει η βολιώτισσα μαθηματικός με αγάπη για το θέατρο και κυρίως την τέχνη της παντομίμας, γιορτάζει τα 10 χρόνια Ομπρέλας με δύο παραστάσεις στην πόλη του Βόλου.

Η εκπομπή Ennitime is a good time στο πρωινό του Sport Fm 89,5, φιλοξένησε τη Δήμητρα Παππά και σχολίασαν την πορεία αυτής τέχνης της παντομίμας μέσα στο χρόνο, τις αλλαγές αλλά και τις επιρροές που έχει δεχτεί μέσα στο χρόνο.

Η αγάπη της Δήμητρας Παππά ήταν έκδηλη σε όλη την κουβέντα μας και είναι σίγουρο οτι στα 55 λεπτά που διαρκεί η παράσταση, οι θεατές θα επιχειρήσουν ένα ταξίδι μαζί της, για να γνωρίσουν τον δημιουργό Μαρσελ Μαρσώ μέσα από το ομώνυμο έργο του ίδιου: Ο ΜΠΙΠ ΚΑΙ Η ΟΜΠΡΕΛΑ

ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ για 55 λεπτά που θα μας δώσει στοιχεία για τη ζωή, τη δράση αυτού του σπουδαίου καλλιτέχνη από την γέννησή του, την προσφορά του στο Ολοκαύτωμα, τις σπουδές του, τις επιτυχίες του μέχρι το τέλος της πολύ ενδιαφέρουσας πορείας του.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Σάββατο 18 Μαΐου
Κυριακή 19 Μαΐου

Στο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών “Θεατρίνη”

Εισιτήρια:

Σάββατο 18 Μαιου

https://www.kentropolitismou.com/…/o-mpip-kai-e-omprela…

Κυριακή 19 Μαιου

https://www.kentropolitismou.com/…/o-mpip-kai-e-omprela…

syn adv group

Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ