Ο Μπάιντεν βάζει τέλος στα σενάρια για την υποψηφιότητά του – «Θα τελειώσω τη δουλειά που ξεκίνησα» (Βίντεο)

by admin
4 views

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του για το αν θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την κούρσα για την προεδρία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν το κάνω αυτό για την υστεροφημία μου. Είμαι εδώ για να ολοκληρώσω τη δουλειά που ξεκίνησα».

Βέβαια ο Τζο Μπάιντεν ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου με ένα νέο λεκτικό ολίσθημα, καθώς αποκάλεσε την Καμάλα Χάρις «αντιπρόεδρο Τραμπ».

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αντέδρασε ακόμα σε δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει προτείνει κατ’ ιδίαν ότι μπορεί να πιέσει για νωρίτερα βραδινές εκδηλώσεις για να κοιμηθεί, ενώ αναγνώρισε ότι πρέπει να «ανεβάσει ρυθμό» καθώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της προεδρίας.

«Αυτό δεν είναι αλήθεια», δήλωσε ο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. «Αυτό που είπα ήταν ότι αντί η κάθε μέρα μου να ξεκινάει στις 7 και να πηγαίνω για ύπνο τα μεσάνυχτα, θα ήταν πιο έξυπνο να βάλω λίγο περισσότερο ρυθμό στον εαυτό μου. Και είπα για παραδείγματα, το 8, 7, 6. Αντί να ξεκινάς μία εκδήλωση στις 9, να την ξεκινάς στις 8. Θα πας στο σπίτι τους στις 10 η ώρα. Αυτό ακριβώς εννοώ», εξήγησε.

Άφησε επίσης αιχμές κατά του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε «σχεδόν τίποτα», καθώς υποστήριξε ότι ακολούθησε ένα αυστηρό πρόγραμμα.

«Το πρόγραμμά μου ήταν πλήρες. Πού ήταν ο Τραμπ; Καβαλούσε το αμαξάκι του για γκολφ, συμπληρώνοντας την κάρτα του πριν χτυπήσει την μπάλα; Εννοώ, κοιτάξτε. Δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα», δήλωσε ο Μπάιντεν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ