Ο Μέσι γίνεται 37 και συνεχίζει να μεγαλώνει το μύθο του

by admin
2 views

Ο Λιονέλ Μέσι γιορτάζει τα 37α γενέθλιά του. Ο Αργεντινός μάγος βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου διεκδικεί άλλον έναν μεγάλο τίτλο με την Εθνική του Ομάδα στο Copa America. Βέβαια η κατάκτηση ενός σπουδαίου τροπαίου με την “Αλμπισελέστε’ έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί απωθημένο για τον Μέσι, με το Μουντιάλ του 2022 να αποτελεί ενδεχομένως την πιο σπουδαία και λυτρωτική στιγμή της καριέρας του.

Σε συλλογικό επίπεδο, αφού “τερμάτισε” το άθλημα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, προσφέρει απλόχερα τη μαγεία του στους Αμερικανούς, αποτελώντας πολυτέλεια για το MLS και την Ίντερ Μαϊάμι.

Τα συνολικά στατιστικά του, καθώς και η τροπαιοθήκη του, πραγματικά “ζαλίζουν”. Τον απολογισμό των 1065 αγώνων, με 837 γκολ και 373 ασίστ, 8 Χρυσές Μπάλες και 44 τρόπαια δεν υπάρχει φυσικά άλλος ποδοσφαιριστής που μπορεί να τον επιδείξει.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, το τρέχον Copa America αποτελεί το τελευταίο της καριέρας του, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους φίλους του ποδοσφαίρου.//Φ.



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ