«Ο μάνατζερ του Λαμέλα επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την ΑΕΚ»

by admin
1 views

Η ΑΕΚ είναι κοντά στο να πυροδοτήσει ακόμη μία “βόμβα” με την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα, καθώς τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα σχετικά με την μετακίνηση του σπουδαίου Αργεντινού μεσοεπιθετικού στην “Ένωση”, με τις δύο πλευρές να φαίνεται πως έχουν φθάσει σε προφορική συμφωνία.

Η ιστοσελίδα της Αργεντινής “lapaginamillionaria” που ασχολείται με θέματα της Ρίβερ Πλέιτ, αναφέρει πως ο μάνατζερ του παίκτη επιβεβαίωσε ότι έχουν αποδεχθεί την πρόταση των “κιτρινόμαυρων” για τον 32χρονο άσο που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Ρόμα, Τότεναμ και Σεβίλλη.

«Οι ελπίδες κάποιων φίλων της ομάδας να δουν ξανά τον Ερικ Λαμέλα με την φανέλα της Ρίβερ κατέληξε να εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Ο Λαμέλα προπονούνταν μόνος του τις τελευταίες ημέρες και ο εκπρόσωπός του καθόρισε το μέλλον του και επιβεβαίωσε ότι αποδέχθηκε την πρόταση που έκανε η ελληνική ομάδα που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε τον Ρομπέρτο Περέιρα, έναν επίσης πρώην παίκτη της Ρίβερ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Επιπλέον, το εν λόγω άρθρο επισημαίνει ότι ο Έρικ Λαμέλα αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες για την Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και να τεθεί στη διάθεση του συμπατριώτη του, Ματίας Αλμέιδα.//Ν.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ