Ο ΛεΜπρόν είδε από κοντά το Καβαλίερς-Σέλτικς (video)

by admin
1 views

Ο σπουδαιότερος αθλητής στην ιστορία του Κλίβελαντ αλλά και της πολιτείας του Οχάιο συνολικά έδωσε το «παρών» στο Game 4 της πρώην ομάδας του, κόντρα στους “Κέλτες” στο “Rocket Mortgage FieldHouse”.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρίσκεται σε διαδικασία… διακοπών, μετά τον αποκλεισμό των Λος Άντζελες Λέικερς από τους Ντένβερ Νάγκετς στον πρώτο γύρο της δύσης. Ο “Βασιλιάς”, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος στη φετινή free agency, επισκέφτηκε την πρώην ομάδα του ως θεατής. Όπως είναι λογικό, όταν έγινε αντιληπτός από τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο, γνώρισε καθολική αποθέωση. Άλλωστε, οι φίλοι των Καβαλίερς δεν ξεχνούν τόσο τη συνολική προσφορά του στον οργανισμό, όσο και συγκεκριμένα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016.

Ευτυχώς για τους Σέλτικς ο 39χρονος δεν φόρεσε τα χρώματα του Κλίβελαντ, ώστε να πατήσει το παρκέ και να θυμηθεί τα παλιά, όταν κυριαρχούσε σε απόλυτο βαθμό εναντίον τους σχεδόν σε κάθε playoffs. Κάπως έτσι, η ομάδα του Τζο Ματζούλα επικράτησε με 109-102 και έκανε το 3-1 στη σειρά.//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ