Ο “κυνικός” Αστέρας άλωσε το ΟΑΚΑ, με πρωταγωνιστή τον Κρέσπι

by admin
1 views

Το τριφύλλι είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ με τους Τετέ και Γερεμέγεφ, όμως δεν κατόρθωσε να παραβιάσει την εστία του Παπαδόπουλου. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 51ο λεπτό, όπου ο Κρέσπι (θα έβγαινε τετ α τετ με τον Λοντίγκιν) κέρδισε την αποβολή του Ζέκα, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση, με όμορφη εκτέλεση φάουλ, έγραψε το 0-1, που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο αγώνας

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν αρκετά δυνατά το παιχνίδι κι επιθυμούσαν να βάλουν στα καρέ της την ομάδα του Ράσταβατς. Ο Τετέ από την αρχή ζητούσε τη μπάλα κι αποτελούσε μόνιμο κίνδυνο για τους “Αρκάδες” και μάλιστα στο 20′ με εντυπωσιακό σουτ, σκόραρε, όμως σωστά το γκολ ακυρώθηκε ως offside. Στη συνέχεια ο Αστέρας ισορρόπησε το παιχνίδι και ο Μπαρτόλο σε μία ωραία αντεπίθεση (26′) βγήκε φάτσα με τον Λοντίγκιν, όμως ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έσωσε την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν, κράτησαν τη μπάλα, όμως ο Τετέ με εκτέλεση φάουλ, απείλησε τον Παπαδόπουλο στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης. Ο ίδιος παίκτης με ωραία σέντρα βρήκε ανενόχλητο τον Γερεμέγεφ, όμως εκείνος έστειλε τη μπάλα άουτ με το κεφάλι. Το 0-0 ήταν το σκορ, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τον Αστέρα να στέκεται καλά μεν, όμως το τριφύλλι είχε ευκαιρίες, για να ανοίξει το σκορ.

Ο “κυνικός” Αστέρας άλωσε το ΟΑΚΑ, με πρωταγωνιστή τον Κρέσπι
Eurokinissi

Οι ισορροπίες άλλαξαν άρδην στο δεύτερο 45λεπτο, καθώς μόλις στο 51΄αποβλήθηκε ο Ζέκα με απευθείας κόκκινη, αφού ανέτρεψε τον Κρέσπι, που θα έβγαινε τετ α τετ με τον Λοντίγκιν. Ο παίκτης του Αστέρα ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ, σκοράροντας με ωραίο σουτ και το 0-1 ήταν γεγονός. Οι παίκτες του Ράσταβατς, πήραν θάρρος και μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο Τετέ απείλησε στο 58′ με ωραίο διαγώνιο σουτ, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα. Ο Ντιέγκο Αλόνσο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Μπακασέτα, Ιωαννίδη και Γεντβάι, όμως το αριθμητικό μειονέκτημα και η καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα, δεν άλλαζε την υφή της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι με ατομικές ενέργειες, προσπάθησαν να βρουν ευκαιρίες για γκολ, δεν τα καταφέραν, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έδειχνε σίγουρος για τις κινήσεις του. Το σκορ δεν άλλαξε, ο Σιδηρόπουλος κράτησε εφτά λεπτά καθυστερήσεις και οι Αρκάδες πήραν μία πολύ σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο “κυνικός” Αστέρας άλωσε το ΟΑΚΑ, με πρωταγωνιστή τον ΚρέσπιΟ “κυνικός” Αστέρας άλωσε το ΟΑΚΑ, με πρωταγωνιστή τον Κρέσπι
Eurokinissi

ΓΚΟΛ: 51′ Κρέσπι,
Κίτρινες: Μουνιόθ 30′, Άνταμ 40′, 45+1′ Καστάνο,|61′ Βαγιαννίδης, 74′ Μπακασέτας,
Κόκκινη: 51′ Ζέκα
Δοκάρι:

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο (60′ Γεντβάι), Μαξ, Ζέκα, Μακσίμοβιτς, Βιλένα (60′ Ιωαννίδης), Τετέ (69′ Μαντσίνι), Τζούριτσιτς (Μπακασέτας), Γερεμέγεφ.

Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνο, Αλάγκμπε, Γκατσία, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (81′ Τσανδάρης), Μουνιόθ (73’Ρέτζιτς), Μπαρτόλο (91′ Αλβαρεζ), Κρέσπι (91′ Ζουγκλής), Καλτσάς, Άνταμ (73’Μαντζής)

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ