Ο Κουτίνιο ετοιμάζεται για παραμυθένια επιστροφή στη Βάσκο Ντα Γκάμα

by admin
1 views

Ο Κουτίνιο περιμένει μόνο το τυπικό της λύσης του συμβολαίου του με την Άστον Βίλα για να γίνει ξανά παίκτης της Βάσκο Ντα Γκάμα για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια. Η “Globo” μετέδωσε ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον σύλλογο της Βραζιλίας, αφού οι εκπρόσωποι του 32χρονου άσου ξεκίνησαν συνομιλίες πριν από δύο εβδομάδες. Ήθελαν να φτάσουν σε αυτό το στάδιο πριν ζητήσουν από τους “χωριάτες” να λύσουν το συμβόλαιό του. Η Μποταφόγκο, η Φλουμινένσε και η Γκρέμιο είχαν επίσης ενδιαφερθεί.

Η αμοιβαία λύση του συμβολαίου του Κουτίνιο δύο χρόνια νωρίτερα δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα. Τη σεζόν 2023-24 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλ Ντουχαΐλ στο Κατάρ, αφού δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα κατά τη μοναδική του πλήρη θητεία στο “Villa Park” και δεν ήταν στα πλάνα του Ουνάι Έμερι. Ένα πολύ μειωμένο συμβόλαιο θεωρείται μικρό τίμημα, καθώς ο Βραζιλιάνος σταρ θα επιστρέψει στην πατρίδα του, το Ρίο Ντε Τζανέιρο, αφού άφησε τη Βάσκο ως 16χρονος για να μετακομίσει στην Ευρώπη και την Ίντερ.

Η Βάσκο Ντα Γκάμα θα βοηθήσει τον Κουτίνιο να αναπτύξει το φιλανθρωπικό του ίδρυμα, καθώς επιδιώκει να προσφέρει στην κοινότητα. Ο σύλλογος φαίνεται να έχει αποδεχθεί επίσης το αίτημά του να προσλάβει τους Σόουζα και Άλεξ Τεϊξέιρα, οι οποίοι μεγάλωσαν μαζί με τον Κουτίνιο στα τμήματα υποδομής της Βάσκο. Το συμβόλαιο του Σόουζα με την Μπασακσεχίρ έχει λυθεί για να διευκολυνθεί η μετακίνηση, ενώ ο Τεϊξέιρα, που κάποτε αποτελούσε σημαντικό στόχο της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια της θητείας του Κουτίνιο εκεί, είναι χωρίς σύλλογο από τότε που έμεινε ελεύθερος από τη Βάσκο τον Δεκέμβριο.

Αφού πέρασε τη μισή του ζωή στην Ευρώπη, αυτή η κίνηση θα μπορούσε να είναι η επανεκκίνηση που χρειάζεται ο Κουτίνιο. Μόλις πρόσφατα έκλεισε τα 32 του χρόνια και έχει ακόμα πολύ ποδόσφαιρο να παίξει αν το επιθυμεί. Η άφιξή του θα πρέπει επίσης να δώσει ώθηση στη Βάσκο Ντα Γκάμα, η οποία βρίσκεται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού 12 παιχνίδια μετά τη σεζόν 2024 του Brasileirao.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ