Ο κιθαρίστας των Queen Brian May υπέστη μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο – Δεν είχε τον έλεγχο στο αριστερό του χέρι

by admin
1 views

Ο κιθαρίστας των Queen, Sir Brian May, αποκάλυψε ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να χρησιμοποιήσει το αριστερό του χέρι. Ο ίδιος έκανε την ανακοίνωση μέσω ενός βίντεο που μοιράστηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα.

«Είμαι εδώ για να σας φέρω πρώτα απ’ όλα κάποια καλά νέα. Νομίζω ότι τα καλά νέα είναι ότι μπορώ να παίξω κιθάρα μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών» αναφέρει ο ίδιος ο οποίος κάνει λόγο για ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

«[…] και ξαφνικά – – από το πουθενά – δεν είχα κανένα έλεγχο σε αυτό το χέρι, οπότε ήταν λίγο τρομακτικό. Πρέπει να πω ότι είχα την πιο φανταστική φροντίδα και προσοχή από το νοσοκομείο Frimley, όπου πήγα με μπλε φώτα που αναβόσβηναν… τα πάντα. Πολύ συναρπαστικό!» λέει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο τονίζει «τα καλά νέα είναι ότι είμαι καλά. Απλά κάνω ό,τι μου λένε, που βασικά δεν είναι τίποτα. Είμαι τιμωρημένος, δεν μου επιτρέπεται να βγω έξω – καλά, δεν μου επιτρέπεται να οδηγήσω, δεν μου επιτρέπεται να μπω σε αεροπλάνο, δεν μου επιτρέπεται να ανεβάσω πολύ ψηλά τον καρδιακό ρυθμό, δεν μου επιτρέπεται να πετάνε αεροπλάνα από πάνω μου, κάτι που θα με αγχώσει. Αλλά είμαι καλά».

«Δεν ήθελα να πω τίποτα τότε, γιατί δεν ήθελα να δημιουργηθεί κάποια ανησυχία. Δεν θέλω συμπόνια» πρόσθεσε, ζητώντας από τους θαυμαστές του να μην στείλουν μηνύματα συμπαράστασης, καθώς δεν επιθυμεί να γεμίσει το inbox του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ