Ο Εμπαπέ έδωσε… ανάσα στη Ρεάλ

by admin
2 views

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Μπέτις στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου¨, στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της La Liga.

Η “Βασίλισσα” που δεν είχε ξεκινήσει καλά τη σεζόν, παρουσίασε μια βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, μην μπορώντας όμως να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι σημαντικότερες εξ αυτών χάθηκαν από τους Μιλιτάο (20΄), Βινίσιους (39΄) και Ροντρίγκο (45΄), ενώ ο Βινίσιους είχε δοκάρι στην αρχή του δευτέρου μέρους και ο Ροντρίγκο είδε τον Ρουί Σίλβα να τον σταματά στο 56΄.

Πάνω που η Ρεάλ άρχισε να φλερτάρει με μια ακόμη “γκέλα”, ήρθε ο Εμπαπέ να ανοίξει το σκορ στο 68΄με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα (είχε σκοράρει και στο UEFA SUPER Cup απέναντι στην Αταλάντα). Μάλιστα, στο 76΄ διπλασίασε τα τέρματά του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μεντί (66΄Γκαρθία), Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Ροντρίγκο (89′ Έντρικ), Βινίσιους, Θεμπάγιος (65΄Ντίαθ), Εμπαπέ (84΄Μόντριτς).

Μπέτις: Σίλβα, Περόντ, Σαμπαλί, Νατάν, Γιορέντε, Ρόκα, Καρβάλιο (57΄Καρντόσο), Εζαλζουλί (83΄Χουάνμι), Ρόντρι (72΄Ντιαό), Φορνάλς (83΄Λοσάδα), Ρουιμπάλ (57΄Ροκέ).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στη La Liga:

Σάββατο 31 Αυγούστου

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Βαγιαδολίδ 7-0
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1
Εσπανιόλ – Ράγιο Βαγεκάνο 2-1
Βαλένθια – Βιγιαρεάλ 1-1
Λεγκανές – Μαγιόρκα 0-1

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Αλαβές – Λας Πάλμας 2-0
Οσασούνα – Θέλτα 3-2
Σεβίλλη – Χιρόνα 0-2
Χετάφε – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0
Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Μπέτις 2-0//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ