Ο Γκριεζμάν… αμφισβητεί τις τακτικές του Ντεσάμπ

by admin
1 views

Η Γαλλία αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Euro 2024 από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ισπανία. Η πρόκρισή της στην τετράδα ήταν παραπλανητική αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ πέτυχε μόνο ένα γκολ από ανοιχτό παιχνίδι κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Ο Αντουάν Γκριεζμάν είχε ένα κακό καλοκαίρι και τώρα εμφανίστηκε να αμφισβητεί αν οι αγώνες των “τρικολόρ” οφείλονταν στις αλλαγές τακτικής και θέσεων που έκανε ο προπονητής.

Μιλώντας στο Telefoot, ο σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης είπε: «Υπήρχαν πολλές αλλαγές στις θέσεις, αλλαγές στην τακτική, τις οποίες έπρεπε να αντιμετωπίσουμε. Αν είχα καταφέρει να πετύχω αυτά τα δύο γκολ απέναντι στην Ολλανδία (0-0, στη φάση των ομίλων), θα έπαιζα άλλο Euro. Δεν είχα την καλύτερη δυνατή διοργάνωση. Προσπάθησα να προσαρμοστώ. Υπήρχε πολλή απογοήτευση, πολύς θυμός επειδή ποτέ δεν ένιωσα στην καρδιά του παιχνιδιού όπως μου αρέσει. Υπήρχε αυτή η επιθυμία να πάμε καλά, νομίζω ότι είχαμε την ομάδα και τον όμιλο για να φτάσουμε μέχρι τέλους».

Οι προσδοκίες για τη Γαλλία είναι εξαιρετικά υψηλές μετά την πρόσφατη επιτυχία της υπό τον Ντεσάμπ. Οι νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 έφτασαν σε έναν άλλο τελικό τέσσερα χρόνια αργότερα, χάνοντας στα πέναλτι από την Αργεντινή. Όμως, με την ομάδα να αλλάζει και μια νέα φουρνιά νέων αστέρων να έρχεται, ο Ντεσάμπ προσπαθεί να ενσωματώσει νέους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, γεγονός που μπορεί να συμβάλλει στους αγώνες τους, ιδιαίτερα στο τελευταίο τρίτο.

Μετά την ήττα με 3-1 από την Ιταλία για το UEFA Nations League την Παρασκευή (6/9), οι “μπλε” θα αγωνιστούν ξανά στην έδρα τους, αυτή τη φορά με το Βέλγιο το βράδυ της Δευτέρας (9/9, 21:45). Ο Ντεσάμπ ελπίζει να δει αντίδραση μετά την κακή εμφάνιση απέναντι στην “Σκουάντρα Ατζούρα”.//Λ.



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ