Ο Γκάι αποσύρθηκε από την ενεργό δράση για να αναλάβει πόστο στην ομάδα της Βιρτζίνια

by admin
1 views

Ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού με μια ανακοίνωση του αποφάσισε να σταματήσει την επαγγελματική του καριέρα και να μπει στο staff του πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, σε μια απόφαση που όπως την χαρακτήρισε και ίδιος τον δυσκόλεψε.

Ο Κάιλ Γκάι πήρε μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής του, με δεδομένη την ηλικία του και αυτά που έχει να προσφέρει στους αγωνιστικούς χώρους. Η απόσυρση του από τα παρκέ έγινε για να πάει στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια και να αναλάβει ρόλο Athlete Development Mentor/Special Assistant στην ομάδα μπάσκετ με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε στο NCAA από το 2016 έως το 2019. Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους που τον έφτασαν σε αυτό το σημείο και ευχαρίστησε το πανεπιστήμιο που τον εμπιστεύτηκε.

Η ανακοίνωση του Κάιλ Γκάι:

«Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τον προπονητή Μπένετ και την Κάρλα Γουίλιαμς που μου εμπιστεύτηκαν την ευκαιρία να επιστρέψω και να ξεκινήσω αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου. Αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα, αλλά γνωρίζοντας πόση αγάπη τρέφω για αυτήν την κουλτούρα και την κοινότητα, ήταν πολύ σαφές για το που πρέπει να βρίσκομαι με την οικογένειά μου.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα βοηθήσω αυτή την ομάδα και το Πανεπιστήμιο με όποιον τρόπο χρειαστεί. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που τα παιδιά μου βλέπουν ότι η δουλειά δεν σταματά ποτέ!».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ