Ο Γιορό απάντησε αρνητικά στη Γιουνάιτεντ και πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης

by admin
0 views

Η γαλλική ομάδα, όμως, απέρριψε την πρόταση των «μπλάνκος» και επιμένει στα 60 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του Γιορό, ο οποίος είναι ένα από νέα μεγάλα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης όμως είναι αισιόδοξη για την απόκτηση του, καθώς ο νεαρός στόπερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξεκαθάρισε πως θέλει να γίνει συμπαίκτης με τον Κιλιάν Μπαπέ στη «βασίλισσα».

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο νεαρός άσος συναντήθηκε με τη διοίκηση της Λιλ και επανέλαβε πως το καλοκαίρι θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να παίξει στην Ισπανία και στην Ρεάλ και όχι στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γιουνάιτεντ κατέθεσε και επίσημη πρόταση 60 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του, όπως σχετικά αναφέρει η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca», αλλά ο Γιορό απάντησε αρνητικά.

Ο νεαρός άσος άλλαξε ατζέντη και συνεργάζεται πλέον με τον διάσημο Πορτογάλο μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες. Μέσα στην εβδομάδα ο Μέντες θα συναντηθεί ξανά με τον πρόεδρο της Λιλ, Ολιβιέ Λετάνγκ, για να συζητήσουν το μέλλον του Γιορό, απαιτώντας να υλοποιηθεί η επιθυμία του πελάτη του για μεταγραφή του στην ομάδα της Μαδρίτης.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ