Ο “ανυπόμονος” Γκρίνγουντ θέτει προθεσμία μεταγραφής

by admin
1 views

Σύμφωνα με την “Daily Mirror”, ο Γκρίνγουντ θέλει να μάθει πού θα παίξει ποδόσφαιρο τη σεζόν 2024-25 μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο Άγγλος επιθετικός είναι «ανυπόμονος» λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί για το μέλλον του.

Το μόνο πράγμα που φαίνεται ξεκάθαρο είναι ότι ο Γκρίνγουντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ μέχρι το 2025 με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, δεν έχει μέλλον στο “Ολντ Τράφορντ”. Η “Mirror” προσθέτει ότι είναι «ψύχραιμος» στην ιδέα να ενταχθεί στη Μαρσέιγ, παρά τις αναφορές για το αντίθετο τον περασμένο μήνα, και θα προτιμούσε να επιστρέψει στη La Liga μετά τον δανεισμό του στη Χετάφε το 2023-24. Η Γιουνάιτεντ ζητά 40 εκατομμύρια λίρες, αλλά στην καλύτερη περίπτωση έχει λάβει προσφορά 25 εκατομμυρίων λιρών από τη Βαλένθια. Υπήρξαν και άλλες φήμες για προσφορά 21 εκατομμυρίων λιρών από τη Λάτσιο. Η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάσταση, με τη Γιουβέντους να ενδιαφέρεται επίσης.

Το αν η Γιουνάιτεντ θα πάρει την τιμή που ζητά για τον Γκρίνγουντ, ο οποίος σκόραρε οκτώ φορές σε 33 εμφανίσεις στη La Liga με τη Χετάφε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, παραμένει ασαφές. Εάν αποτύχουν να επιτύχουν μια αποδεκτή αμοιβή για μια μόνιμη μεταγραφή, ο σύλλογος είχε προηγουμένως θεωρηθεί ότι θα ενεργοποιήσει την επιλογή 12 μηνών στο συμβόλαιό του και θα κανονίσει έναν δεύτερο δανεισμό για να τους δώσει έναν ακόμη χρόνο για να τακτοποιήσουν το ζήτημα.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ