Ο Αντσελότι υπερασπίστηκε τον διαιτητή για τη διακοπή του ντέρμπι (video)

by admin
3 views

Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι του ισπανικού πρωταθλήματος και έστειλε τους παίκτες στα αποδυτήρια περίπου στο 70ο λεπτό στο “Wanda Metropolitano”, πριν το παιχνίδι συνεχιστεί μετά από περίπου 15 λεπτά.

Οι “Μερένγκες” είχαν μόλις πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα με τον Έντερ Μιλιτάο, ο οποίος πανηγύρισε κοντά στην πλάγια γραμμή μπροστά στους οπαδούς της Ατλέτικο. Ο τερματοφύλακας τους, Τιμπό Κουρτουά, ειδοποίησε τον διαιτητή για τα αντικείμενα -μεταξύ των οποίων και αναπτήρες- που πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αμυντικός της Ατλέτικο Χοσέ Μαρία Γκιμένεθ και ο συμπαίκτης του, Κόκε πήγαν να μιλήσουν στους οπαδούς στο τμήμα πίσω από την εστία του Κουρτουά. Σε αυτό το τμήμα βρίσκονται συνήθως οι πιο ριζοσπαστικοί οπαδοί της Ατλέτικο. Ο προπονητής των “ροχιμπλάνκος”, Ντιέγκο Σιμεόνε, ζήτησε επίσης αρκετές φορές από τους οπαδούς να συμπεριφερθούν σωστά.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, υπερασπίστηκε την απόφαση του διαιτητή, τονίζοντας πως έκανε αυτό που έπρεπε.

«Νομίζω ότι ήταν η σωστή απόδοση του διαιτητή. Έπρεπε να σταματήσουμε το παιχνίδι για περίπου δέκα λεπτά, αυτό είναι όλο. Διορθώσαμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια και μετά ξεκινήσαμε ξανά. Νομίζω ότι ήταν η σωστή κίνηση. Προφανώς, σε κανέναν δεν άρεσε αυτό το πράγμα με τη διακοπή του παιχνιδιού, γιατί όλοι ήθελαν να παίξουν. Αλλά νομίζω ότι ο διαιτητής ενήργησε σωστά» δήλωσε ο Ιταλός.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, είπε τα εξής:

«Αυτή είναι μια αρκετά διαφορετική ισοπαλία γιατί ήμασταν τόσο κοντά στη νίκη, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί. Είναι πολύ δυνατοί και έχουν πολλά μέσα, πολλά προσόντα. Είναι κρίμα που (η ισοφάριση) έγινε στο τελευταίο λεπτό, όταν η ομάδα ήθελε να σκοράρει. Ελέγξαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Ήμασταν κοντά, αλλά νομίζω ότι εξακολουθούσαμε να παλεύουμε (για τη νίκη). Δεν ήμασταν απελπισμένοι γι’ αυτή (τη νίκη), γιατί και η ισοπαλία εδώ μπορεί να είναι καλή. Λαμβάνοντας υπόψη τι συνέβη πέρυσι, μπορεί να είναι ένα καλό σημείο για το μέλλον»

Δείτε όσα είπε ο Αντσελότι:

.//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ