Ο Ίσακ και Γκιοκέρες έδωσαν τη… λύση στη Σουηδία

by admin
1 views

Αν και στο πρώτο ημίχρονο οι Σκανδιναβοί δεν έθελξαν με την εμφάνιση τους έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το Μπακού χάρις στην ποιότητα των επιθετικών της επικρατώντας του Αζερμπαϊτζάν με 3-1 στην πρεμιέρα του Nations League.

Αποστολή εξετελέσθη για την Σουηδία, καθώς πέρασε με 3-1 από το “Τοφίκ Μπαχραμόφ”. Ο Γιόχανσον στο ημίχρονο σε δύο περιπτώσεις κράτησε το μηδέν για τους παίκτες του Τόμασον και οι Ίσακ και Γκιόκερς τελείωσαν την δουλειά για τους Σκανδιναβούς στην επανάληψη.

Ο αγώνας:

Οι Αζέροι ήταν η κυρίαρχοι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, μόλις στο 4ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν Χουσέινοφ πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Γιόχανσον με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε το “0” στην εστία του. Στις καθυστερήσεις του πρώτο 45λέπτου οι γηπεδούχοι έχασαν εκ νέου μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Σειντάγεφ από τα 11 μέτρα δεν κατάφερε να νικήσει τον Σουηδό κίπερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σουηδοί ισορρόπησαν το ματς και στο 65ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Γιόκερς συνεργάστηκε άψογα με τον Ίσακ στην περιοχή και ο τελευταίος με ένα άψογο τελείωμα δεν άφησε περιθώρια στον Αζέρο κίπερ κάνοντας το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους πάλι οι δύο επιθετικοί συνεργάστηκαν και για ακόμα μια φορά ο στράικερ της Νιουκάστλ νίκησε τον Τζενέτοφ κάνοντας το 2-0. Στο 80ο λεπτό ο Γιόκερς από τα 11 μέτρα έκανε το 3-0. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν το γκολ της τιμής με τον Νταντάσοφ στο 82ο λεπτό γράφοντας το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. //ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ