Ο Έρικσεν είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Δανίας με τη Γερμανία

by admin
1 views

Ο Έρικσεν έχασε την προπόνηση της Παρασκευής (28/6) επειδή ξύπνησε με αδιαθεσία και του ζητήθηκε να κρατήσει αποστάσεις από την υπόλοιπη ομάδα προκειμένου να μην εξαπλωθεί το μικρόβιο. Το σκανδιναβικό πρακτορείο “NRK” ανέφερε μάλιστα ότι έγιναν ειδικές διευθετήσεις από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας ώστε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ταξιδέψει ξεχωριστά με αυτοκίνητο για την αναμέτρηση κόντρα στη Γερμανία στο Ντόρτμουντ.

Παρά την απογοητευτική σεζόν που είχε με τους “κόκκινους διαβόλους”, η θέση του Έρικσεν στην εθνική Δανίας είναι κάτι παραπάνω από κομβική. Σκόραρε το πρώτο γκολ της χώρας του στο τουρνουά, τρία χρόνια μετά την περιπέτεια που πέρασε στο Euro 2020, και βοήθησε τους Δανούς να μείνουν αήττητοι στη φάση των ομίλων.

Ο Δανός προπονητής, Κάσπερ Γιούλμαν, δήλωσε: «Το ίδιο είχαμε και με τον Τόμας Ντιλέινι νωρίτερα. Για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αναπτυχθεί κάτι, του ζητήσαμε να μην προπονηθεί. Ευτυχώς, τα πάει καλύτερα, οπότε δεν πήγε προς τη λάθος κατεύθυνση, όπως συνέβη με τον Ντιλέινι. Οπότε, περιμένουμε να αναρρώσει σύντομα και να είναι έτοιμος. Αυτό περιμένουμε».

Η σέντρα μεταξύ της Δανίας και της Γερμανίας, μια επανάληψη του τελικού του Euro 1992, είναι στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (29/6) και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ