Ο Άρης κάνει οικονομική υπέρβαση για τον Τολιόπουλο

by admin
0 views

Μάλιστα ο Άρης ανέβασε την προσφορά, που είχε κάνει στον Βασίλη Τολιόπουλο, προτείνοντας του απολαβές μεγαλύτερες από τις 400.000 ευρώ για την επόμενη τριετία.
Η περίπτωση δεν είναι τόσο απλή, γιατί ο Τολιόπουλος έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και αρκετά καλές προσφορές. Ο παίκτης μετά από μια διετία στην οποία είχε συνολικές απολαβές 80.000 ευρώ είναι λογικό να θέλει να εξαργυρώσει την καταπληκτική του σεζόν, χωρίς πάντως να έχει κλείσει την πόρτα της παραμονής.

Η διοίκηση του συλλόγου δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού, αφού δεν θέλει να ρισκάρει να βγει εκτός μπάτζετ έχοντας με πολύ κόπο καταφέρει να εξυγιάνει την ΚΑΕ από τα χρέη του παρελθόντος. Η υπόθεση εκτιμάται πως, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα κλείσει τις επόμενες το πολύ 2-3 εβδομάδες.
Σ

Σε απολογία από την ΕΟΚ

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ κάλεσε σε απολογία την ΚΑΕ Άρης για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την τελευταία αναμέτρηση με τον Προμηθέα για τα playoffs. Η απολογία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με το Περιστέρι bwin, που θα κρίνει και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα (21:15).//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ