Ο Άθλος ανανέωσε με τον Συναδινό

by admin
0 views

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Συναδινό, ενόψει της Volleyleague 2024-2025.

Ο 24χρονος Σωτήρης Συναδινός (1,83μ.) θα συνεχίσει να αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά με τα χρώματα της ακριτικής ομάδας, ενισχύοντας και την εφετινή προσπάθεια διάκρισης του συλλόγου.

Μεταξύ των σημαντικότερων διακρίσεων της καριέρας του ξεχωρίζουν τη σεζόν 2021-2022 ο τίτλος του πρωταθλητής Ελλάδας, η κατάκτηση του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» και η τρίτη θέση στο Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό (Ακαδημίες, 1η θέση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων 2017, 2η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2016, Κορυφαίο λίμπερο Final-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων), Παμβοχαϊκό, ΑΟΠ Κηφισιάς και Αριστοτέλη Σκύδρας, ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές Παίδων και Εφήβων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για δεύτερη χρόνια στον Άθλο Ορεστιάδας, καθώς είναι μια ομάδα που, μέσα από την περσινή μας συνεργασία κατάλαβα, ότι θέτει διαρκώς υψηλούς στόχους και παλεύει για αυτούς», δήλωσε ο αθλητής μετά την ανανέωση της συνεργασίας.

«Εύχομαι η νέα σεζόν, πάνω από όλα, να βρει όλους τους αθλητές υγιείς και από εκεί και πέρα να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση, ώστε να καταφέρουμε να πάμε τον Άθλο και την Ορεστιάδα ακόμα πιο ψηλά από πέρυσι».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ