Ορτίζ: «Προσπαθούμε να αποκτήσουμε τον Πινέδα»

by admin
1 views

Ο προπονητής της Μοντερέι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ζήτημα της μεταγραφής του Μεξικανού άσου της ΑΕΚ τονίζοντας πως η ομάδα του κάνει προσπάθεια να αποκτήσει τον 28χρονο το συντομότερο δυνατό.

Το σήριαλ σχετικά με την μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα στο Μεξικό καλά κρατεί. Η Μοντερέι έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη της “Ένωσης” έχοντας μάλιστα καταθέσει αρκετές προτάσεις στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα για την απόκτηση του.

Ωστόσο όλες οι προσπάθειες της ομάδας από το Μεξικό έχουν πέσει στο κενό, καθώς σύμφωνα με την ΑΕΚ καμία πρόταση ακόμα δεν έχει αγγίξει το ποσό που δαπάνησε ο “Δικέφαλος” για να ντύσει στα “κιτρινόμαυρα” τον 28χρονο πολυθεσίτη. Ο προπονητής της Μοντερέι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ζήτημα της μεταγραφής του “Μαγκίτο τονίζοντας πως η ομάδα του κάνει μεγάλες προσπάθειες για να ολοκληρώσει τον επαναπατρισμό του Πινέδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Λοιπόν ο Ορμπελίν, μιλώντας για την καριέρα του ως παίκτης είναι πολύ για μένα, είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάθε προπονητής και κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει στο ρόστερ. Είναι ένα από τα ονόματα που η διοίκηση έχει στο τραπέζι, προφανώς και υπάρχουν κι άλλα ονόματα, και κάνουν το καλύτερο δυνατό για μπορέσουμε να τον αποκτήσουμε το συντομότερο δυνατό» //ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ