Οριστική συμφωνία Γιάρεμτσουκ και Ολυμπιακού

by admin
5 views

Οι “ερυθρόλευκοι” συμφώνησαν σε όλα με την Μπρίζ και τον παίκτη και ο Ουκρανός επιθετικός αναμένεται στην χώρα μας την Δευτέρα (29/07, 05:55), για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναζητά τον παίκτη που μαζί με τον Αγιούμπ Ελ Κάαμπι θα κάνει το δίδυμο στην επίθεση. Τον παίκτη που θα κάνει το ντουέτο μαζί με τον Μαροκινό επιθετικό στην αιχμή του δόρατος του Ολυμπιακού τον βρήκε στο πρόσωπο του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Οι “ερυθρόλευκοι” συμφώνησαν σε όλα με την Μπρίζ και έχοντας σαν σύμμαχο τον παίκτη έκαναν δικό τους τον Ουκρανό επιθετικό.

Θυμίζουμε πως νωρίς το απόγευμα σε ανάρτηση του στο “Χ” ο Βέλγος δημοσιογράφος Σασα Ταβολιέρι ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπρίζ για την απόκτηση του παίκτη και ότι ο Ουκρανός επιθετικός αναμένεται τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/07, 05:55) στη χώρα μας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τους Πειραιώτες.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Βαλένθια, ενώ με την ομάδα από το Βέλγιο πανήψυλος επιθετικός έχει πραγματοποίησει 34 συμμετοχές πετυχαίνοντας 8 τέρματα.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ