Οπαδός της Αγγλίας αποκοιμήθηκε στον αγώνα Σερβία-Αγγλία και… ξύπνησε σε άδειο γήπεδο στις 4 το πρωΐ! (video)

by admin
0 views

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν οπαδό της Αγγλίας να τραβά πλάνα από το άδειο γήπεδο στο Γκέλζενκίρχεν στις 4 τα ξημερώματα, αναφέροντας ότι αποκοιμήθηκε στον αγώνα Σερβία-Αγγλία που είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ!

Ο οπαδός που φαινόταν ότι έτρεμε από το κρύο βρισκόταν ακόμα μέσα στο γήπεδο της FC Schalke 04 το πρωί της Δευτέρας και μοιράστηκε πλάνα που τον απεικονίζουν στο πάνω διάζωμα του άδειου γηπέδου.

Η Αγγλία άντεξε από την πίεση της Σερβίας στον εναρκτήριο αγώνα της για το Euro 2024, καθώς η εξαιρετική κεφαλιά του Τζουντ Μπέλινγκχαμ στο πρώτο ημίχρονο χάρισε στην ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μια κρίσιμη νίκη.

Η ανάρτηση έγινε έκτοτε viral, με τους οπαδούς να απορούν με το πώς το άτομο βρέθηκε αποκλεισμένο στο γήπεδο, δεδομένων των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που ισχύουν γύρω από τη διοργάνωση.

Μιλώντας στην κάμερα, καθώς έκανε μια βόλτα γύρω από ένα άδειο στάδιο, ο οπαδός της Αγγλίας είπε: “Μόλις ξύπνησα. Είναι τέσσερις η ώρα το πρωί. Τρέμω στο γήπεδο της Σάλκε”.

Η θερμοκρασία έπεσε στους 14 βαθμούς Κελσίου τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, με τον οπαδό να παραπονιέται για το κρύο που ένιωσε ενώ ήταν ντυμένος με κουκούλα.

Το βίντεο δείχνει ένα άδειο γήπεδο χωρητικότητας 62.000 θέσεων, χωρίς να φαίνονται ούτε φροντιστές ούτε προσωπικό, αλλά οι προβολείς παρέμειναν αναμμένοι.

Παρά το γεγονός ότι η ανάρτηση έχει προβληθεί χιλιάδες φορές στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ορισμένοι οπαδοί αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα της ανάρτησης.

Ένας οπαδός διερωτήθηκε γιατί δεν είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια της συνήθους έρευνας των εγκαταστάσεων μετά το τέλος του αγώνα, αναφέροντας στο Χ: “Πώς δεν τον βρήκε η ασφάλεια;”.

Ένας άλλος σχολίασε ομοίως: “Γιατί τα φώτα είναι ακόμα αναμμένα στις 4 το πρωί;”.

Ωστόσο, ορισμένοι υποστηρικτές βρήκαν τις σκηνές ξεκαρδιστικές και αστειεύτηκαν ότι το άτομο είχε μετανιώσει για τις πολλές μπύρες που είχε πιει, με μια ανάρτηση να αστειεύεται: “Μπορώ μόνο να φανταστώ την ποσότητα της μπύρας που πρέπει να είχε πιει”.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ