Ομπράντοβιτς για Σερβία-ΗΠΑ: «Διαιτητικές αποφάσεις μας απέτρεψαν από το θαύμα»

by admin
1 views

Οι δηλώσεις του Σάσα Ομπράντοβιτς:

«Είναι μεγάλη τιμή και περηφάνια να έχουμε τέτοια εκπροσώπηση αθλητών. Κάποιες φάσεις στον αγώνα με την Αμερική, φάνηκε η ατομική υπεροχή των ΗΠΑ, αλλά με εξέπληξε ευχάριστα το πώς εξουδετερώσαμε αυτήν την ατομική ποιότητα με καλή άμυνα και οργανωμένη επίθεση. Έτσι ελέγχαμε το παιχνίδι» είπε ο Σέρβος κόουτς. 

Ο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε επίσης στην ομάδα του 1996 που έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, αλλά τόνισε ότι οι συγκρίσεις θα ήταν άδικες: «Δεν είναι συγκρίσιμο, οι εποχές ήταν διαφορετικές», εξήγησε: «Η ομάδα από τότε, όπως και αυτή του 1992, ήταν σίγουρα η καλύτερη εκείνη την εποχή. Σήμερα παίξαμε με ό,τι καλύτερο έχουμε, πηγαίνοντας το ματς μέχρι την τελευταία στιγμή, κάτι που δεν έγινε το 1996, παρόλο που είχαμε ένα κλειστό παιχνίδι».

Πιστεύει, ότι η ομάδα της Σερβίας θα μπορούσε να έχει πετύχει ένα θαύμα με καλύτερες αποφάσεις και πιο σωστά σφυρίγματα των διαιτητών: «Υπήρχαν ενέργειες και αποφάσεις διαιτητών που μας εμπόδισαν να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο θαύμα».

Ο Ομπράντοβιτς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ομάδα της Σερβίας άξιζε να φτάσει στον τελικό και ότι οι δυνατότητές της ήταν ξεκάθαρες σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά :«Πιστεύω ότι αν φτάναμε στον τελικό, θα είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ