Ολυμπιακός και Μαρινάκης συνεχάρησαν τον Χρήστου

by admin
4 views

Ο Απόστολος Χρήστου έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που παίρνει μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε μια απίστευτη κούρσα και τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 1:94:82.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ο Ολυμπιακός με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχάρησαν τον αθλητή του Βελέτζα.«Συγχαρητήρια Απόστολε για το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μας έκανες όλους περήφανους!» έγραψε ο ιδιοκτήτης των “ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός και Μαρινάκης συνεχάρησαν τον Χρήστου

Ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός χαρακτήρισε τον 27χρονο ως μυθικό και θρυλικό, αναλυτικά η δημοσίευση του Ολυμπιακού:
«Μυθικός, θρυλικός, «ασημένιος» Ολυμπιονίκης ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα. Ο πρωταθλητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία στο Παρίσι, καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στα 200μ. ύπτιο!

Το πρώτο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στην ιστορία της ελληνικής κολύμβησης, ανήκει, πλέον, στον τεράστιο αθλητή του Θρύλου!

Ο «ερυθρόλευκος» κολυμβητής, μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στα 100μ. ύπτιο, συμμετείχε για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων και κατάφερε κάτι απίθανο, ιστορικό, ανεπανάληπτο στη γαλλική πρωτεύουσα, αναδείχθηκε δεύτερος σε όλο τον κόσμο στα 200μ. ύπτιο!

Στον τελικό του αγωνίσματος στη Γαλλία, ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού ξεκίνησε εξαιρετικά, έκανε τρομερά «περάσματα» στο πρώτο 100άρι (26.39 στο 50αρι, 54.90 στο 100αρι) και τα έδωσε όλα στο τέλος, φτάνοντας μια «ανάσα» από το χρυσό μετάλλιο στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, πετυχαίνοντας και Πανελλήνιο ρεκόρ, με την απίστευτη επίδοση 1:54.82 (πρώτος ο Ούγγρος Χούμπερτ Κος, με 1:54.26)».//ΝΚ



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ