Οι «Παρατηρητές» της Ισάνα Σιαμάλαν υπόσχονται συναρπαστική δράση σε ένα φαντασιακό σύμπαν

by admin
0 views

Η Ισάνα Σιάμαλαν σκηνοθετεί τους «Παρατηρητές», μία ταινία που κινείται στο πλαίσιο του κόσμου της «6ης αίσθησης» που σκηνοθέτησε ο πατέρα της. Η δημιουργός στο ντεμπούτο της ξεκινάει δυναμικά το κινηματογραφικό ταξίδι της διεκδικώντας μια θέση στο χώρο της ψυχαγωγίας. Η Ισάνα Σιάμαλαν καταφέρνει να συνδυάσει τη φαντασία με την περιπέτεια, δημιουργώντας χαρακτήρες που καταλήγουν θύματά μιας ανώτερης άγνωστης δύναμης σε ένα μυστηριώδες και ιδιαίτερα «σκοτεινό» δάσος.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Ντακότα Φάνινγκ, μιλώντας για τη συνεργασία της με την σκηνοθέτιδα Σιάμαλαν δηλώνει: «Είναι τόσο παθιασμένη και δημιουργική. Ήταν πολύ βυθισμένη σε αυτόν τον κόσμο η ίδια. Μου έδινε έμπνευση και μόνο να μιλάω μαζί της, και αυτό με έκανε να θέλω να είμαι μέρος της ομάδας της». 

Ο πατέρας της Σιάμαλαν -και παραγωγός της ταινίας- προσεγγίζει πιο τρυφερά το θέμα της καλλιτεχνικής συνύπαρξης, ιδίως με νέους δημιουργούς, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνουν οι «πεπειραμένοι» στο έργο τους. Χαρακτηριστικά επισημαίνει: «Ακόμα και αν έχεις καλές προθέσεις, μπορείς να τους βλάπτεις και να τους αγχώνεις. Τους δίνεις μια σπουδαία ιδέα τη λάθος στιγμή. Τους υποσκάπτεις. Χάνουν την αυτοπεποίθησή τους, όποιος κι αν είναι αυτός που προσπαθείς να βοηθήσεις». Η Ισάνα, πάντως, αισθάνεται μάλλον τυχερή που η καλλιτεχνική χημεία της με τον μπαμπά της φέρει έντονα στοιχεία και επικοδομητικές συγκρούσεις στο συνολικό έργο τους. 

Οι «Παρατηρητές» μας καλούν να εξερευνήσουμε με μεγάλη προσήλωση το υπερφυσικό και τρομακτικό σύμπαν τους, με την υπογραφή της πολλά υποσχόμενης νεαρής Ισάνα Σιάμαλαν. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ