Οι παίκτες του Ολυμπιακού στον Πειραιά – Αποθεώθηκαν από την κατακόκκινη «λαοθάλασσα» και σήκωσαν ξανά το κύπελλο με τον ήχο του «We are the Champions»

by admin
2 views

Έφτασε το πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, περνώντας μέσα από μια κόκκινη «λαοθάλασσα» γεμάτη πυροτεχνήματα. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League, με τους φίλους των «ερυθρόλευκων» στον Πειραιά να κάνουν τη νύχτα μέρα για το ιστορικό επίτευγμα της ομάδας τους.

Κάτω απο τον ήχο του «We are the Champions» οι κυπελλούχοι σήκωσαν ξανά το κύπελλο με τους φιλάθλους να τους αποθεώνουν.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στον Πειραιά – Αποθεώθηκαν από την κατακόκκινη «λαοθάλασσα» και σήκωσαν ξανά το κύπελλο με τον ήχο του «We are the Champions»
CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)
Οι παίκτες του Ολυμπιακού στον Πειραιά – Αποθεώθηκαν από την κατακόκκινη «λαοθάλασσα» και σήκωσαν ξανά το κύπελλο με τον ήχο του «We are the Champions»Οι παίκτες του Ολυμπιακού στον Πειραιά – Αποθεώθηκαν από την κατακόκκινη «λαοθάλασσα» και σήκωσαν ξανά το κύπελλο με τον ήχο του «We are the Champions»
CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ / ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ