Οι παίκτες της Καλμάρ ξύρισαν τα κεφάλια τους για συμπαράσταση στον συμπαίκτη τους που έχει καρκίνο

by admin
1 views

Ο αρχηγός της ομάδας από την Σουηδία Μάρκους Χέμεν διαγνώστηκε με την ανίατη νόσο, όμως και σε αυτή τη μάχη όπως σε όλες που έχει δώσει δεν είναι μόνος του, έχοντας δίπλα τους συμπαίκτες του.

Ο Μάρκους Χέιν διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο αρχηγός της Κάλμαρ ΑΙΚ θα μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα, ενώ λόγο και τον θεραπειών του θα χάσει τα μαλλιά του. Οι συμπαίκτες του θέλοντας να του δείξουν πως και σε αυτή τη μάχη δεν είναι μόνος του ξύρισαν τα κεφάλια τους σε ένδειξη συμπαράστασης. Όταν το είδε αυτό ο 24χρονος ξέσπασε σε κλάματα δηλώνοντας πως όταν ξέρω πως στη σημαντικότερη μάχη δεν πάω μόνος μου, αυτό σημαίνει τα πάντα για εμένα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν ξέρεις πως έχεις τη μεγαλύτερη μάχη στη ζωή σου και δεν πας σε αυτή μόνος σου, σημαίνει τα πάντα για σένα. Ήταν κάτι απίστευτα όμορφο αυτό που έκαναν τα παιδιά. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Είναι οι καλύτεροι φίλοι μου και αυτή τους η συμπαράσταση είναι σπουδαία για μένα και την οικογένειά μου. Είναι απίστευτοι άνθρωποι και είμαι ευγνώμων που αποτελώ μέλος της Κάλμαρ»

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ