Οι Ιρλανδοί… αγνοούν τον τελικό του Europa League (ΦΩΤΟ)

by admin
0 views

Με τον σπουδαίο αγώνα ανάμεσα σε Αταλάντα και Μπάγερ Λεβερκούζεν να απέχει λιγότερες από 36 ώρες από την προγραμματισμένη σέντρα, στο Δουβλίνο σχεδόν κανένας ντόπιος δεν ασχολείται μαζί του.

Το “Aviva Stadium” ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το παιχνίδι που θα αναδείξει τον Κυπελλούχο Ευρώπης για τη σεζόν 2023/2024 το βράδυ της Τετάρτης (22/5, 22:00). Ωστόσο, οι Ιρλανδοί μοιάζουν να μην ενδιαφέρονται καθόλου για τον τελικό του Europa League. Χαρακτηριστικό είναι πως αρκετοί ντόπιοι επιχειρηματίες και οδηγοί ταξί αναρωτούνται αν η πόλη τους φιλοξενεί κάποιον αγώνα του Euro 2024, δείγμα του ότι δεν ασχολούνται με την αναμέτρηση.

Μάλιστα, ελλιπής είναι και η προώθηση του σπουδαίου αγώνα στην πόλη, μιας και το μόνο που μπορεί να διακρίνει κανείς στους κεντρικούς δρόμους είναι κάποιες διάσπαρτες αφίσες. Αν κάποιος μάλιστα βρεθεί στο Δουβλίνο, περισσότερο θα παρατηρήσει ντόπιους και επισκέπτες να ασχολούνται με συναυλίες όπως η Κυριακάτικη (19/5) του Μπρους Σπρίνγκστιν και αυτές που ακολουθούν του Μπράιαν Άνταμς. Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν πως η πόλη δεν εκτιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι της δόθηκε ένα ιστορικός ευρωπαϊκός τελικός. Σημαντικός λόγος για αυτό μπορεί να είναι το γεγονός ότι καμία από τις δύο φιναλίστ δεν αποτελεί κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό “brand name”.//Α.

Δείτε τη φωτογραφία που εξασφάλισε το ertsports.gr:

Οι Ιρλανδοί… αγνοούν τον τελικό του Europa League (ΦΩΤΟ)

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ