Οι ατζέντηδες των παικτών της Σίτι εξετάζουν τις επιλογές τους εν μέσω της απειλής του υποβιβασμού

by admin
1 views

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ξεκινήσει τη μάχη κατά των 115 κατηγοριών της για υποτιθέμενες παραβάσεις των οικονομικών κανόνων της Premier League, με ορισμένες κατηγορίες να χρονολογούνται πάνω από μια δεκαετία πριν. Ως εκ τούτου, ορισμένοι βασικοί αξιωματούχοι και δημοσιεύματα έχουν προτείνει ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τον υποβιβασμό, αν κριθεί ένοχη.

Η Daily Mail ανέφερε ότι οι ατζέντηδες των παικτών των “Πολιτών” κρατούν τις επιλογές τους ανοιχτές όσον αφορά το μέλλον των πελατών τους σε περίπτωση που οι οκτώ φορές πρωταθλητές της Premier League χάσουν την πρωτοκαθεδρία τους. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι ατζέντηδες είναι ανοιχτοί σε συζητήσεις με τη Σίτι για να «ακούσουν τα σχέδια του συλλόγου και να ενημερωθούν για τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους σε περίπτωση που συμβεί το χειρότερο σενάριο», με πρόθεσή τους να κατανοήσουν κάθε ενδεχόμενο για να διασφαλίσουν την προστασία των παικτών τους.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει διατηρήσει τη στάση της «αθώας» από τότε που της απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες πριν από ένα χρόνο. Ωστόσο, τώρα θα πρέπει να αμφισβητήσει τις ίδιες κατηγορίες στο δικαστήριο για να διασφαλίσει ότι θα αποφύγει ένα ζοφερό μέλλον που θα μπορούσε να την οδηγήσει στην απώλεια βασικών στελεχών όπως ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ και πολλοί άλλοι.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα παραμένει ισχυρή στην Premier League, καθώς προηγείται στη βαθμολογία. Ωστόσο, θα παρακολουθεί με ανυπομονησία και τις δικαστικές διαδικασίες, καθώς οι παίκτες θα θέλουν να μάθουν τι επιφυλάσσει το μέλλον.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ