Οι ανανεώσεις έχουν προτεραιότητα στον Ολυμπιακό

by admin
0 views

Πλέον η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δουλεύυν πυρετωδώς για την ομάδα, που θα κληθεί να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρωπη.

Ο Βάσκος προπονητής έχει κάνει τις εισηγήσεις του και προτεραιότητα έχει δοθεί στα συμβόλαια που λήγουν και τους δανεικούς που θα μπορούσαν να κρατήσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο πρώτος, μάλιστα, που αναμένεται να περάσει τα γραφεία της ομάδας για να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του είναι ο Κωνσταντής Τζολάκης, ενώ αναμένεται να υπάρξει η ξεχωριστή κουβέντα του Κώστα Φορτούνη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Το δύσκολο ζήτημα είναι εκείνο του Ελ Καμπί, ο οποίος αναδείχθηκε MVP, πρώτος σκόρερ και στην καλύτερη ενδεκάδα του Conference League, ενώ και το γκολ που πέτυχε, με το ψαλιδάκι κόντρα στη Μακάμπι, ψηφίστηκε ως το καλύτερο στη διοργάνωση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η πορεία του Μαροκινού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, από την Ευρώπη και τη Σαουδική Αραβία, που διεκδικούν την υπογραφή του και φυσικά τα γκολ του.
Ο ίδιος παρουσιάζεται ενθουσιασμένος με τη χρονιά που έκανε φέτος στον Ολυμπιακό, όπου και ο ίδιος έγραψε ιστορία στην Ευρώπη, και αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντησή του στην πρόταση που έχει δεχθεί από τους Πειραιώτες, η οποία ξεπερνάει και το μεγάλο συμβόλαιο που είχε δοθεί στον συμπατριώτη του, Ελ Αραμπί.
Οι όποιες εξελίξεις χρονολογικά τοποθετούνται το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στα σημαντικά κεφάλαια και να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις της Πόρτο, της Μπράγκα και της Γουλβς για τους Κάρμο, Όρτα και Ποντένσε, αντίστοιχα.//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ