Οι Αμούτζας και Ηλιόπουλος ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει Ράλλυ Ακρόπολις

by admin
1 views

Οι Αμούτζας – Ηλιόπουλος επέλεξαν να πραγματοποιήσουν μία ημέρα δοκιμών ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για τις απαιτητικές συνθήκες που θα συναντήσουν στον εθνικό μας αγώνα τις επόμενες ημέρες.

Το πλήρωμα της On Sale Rally Team, ολοκλήρωσε 50 αγωνιστικά χιλιόμετρα με το Skoda Fabia Rally2 evo, δουλεύοντας κυρίως στο στήσιμο του αυτοκινήτου και στη διαχείριση της φθοράς των ελαστικών.

Έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία τους, πλέον οι Γιώργος Αμούτζας – Γιώργος Ηλιόπουλος στρέφουν την προσοχή τους στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις το οποίο ξεκινά με την Πανηγυρική Εκκίνηση στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.

Οι δηλώσεις των δύο αθλητών:

«Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου On Sale δήλωσε: «Το τρίτο πλήρωμα της On Sale Rally Team, ολοκλήρωσε και αυτό με τη σειρά του την προετοιμασία του ενόψει του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Πιστεύω πως οι Γιώργος Αμούτζας – Γιώργος Ηλιόπουλος μετά από αυτό το test θα έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στον αγώνα καθώς μην ξεχνάμε πως το εν λόγω πλήρωμα έχει μικρή εμπειρία με το συγκεκριμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας».

Ο Γιώργος Αμούτζας ανέφερε: «Το test που πραγματοποιήσαμε με το Skoda Fabia Rally2 evo ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τώρα όλοι στην On Sale Rally Team στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα. Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα οπότε το να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος παίζει σημαντικό ρόλο».

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος εν συνεχεία δήλωσε: «Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας ενόψει ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Όλοι μας στην On Sale Rally Team εργαστήκαμε πυρετωδώς όλο αυτό το διάστημα ώστε προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον εθνικό μας αγώνα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε».».//ΑΒ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ