Ξεχωρίζουν οι Έλληνες ιστιοπλόοι στο ανοιχτό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ILCA 6 youth

by admin
2 views

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν χθες στη Β. Ιρλανδία (φυσούσε ελάχιστος αέρας) δεν επέτρεψαν στους διοργανωτές του ανοιχτού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της κατηγορίας ILCA 6 Youth να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της ημέρας και με δυσκολία έγινε μόλις μία ιστιοδρομία.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν χθες στη Β. Ιρλανδία (φυσούσε ελάχιστος αέρας) δεν επέτρεψαν στους διοργανωτές του ανοιχτού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της κατηγορίας ILCA 6 Youth να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της ημέρας και με δυσκολία έγινε μόλις μία ιστιοδρομία. Στα αγόρια τέσσερις Ελληνες είναι μέσα στην πρώτη 20άδα και δύο πολύ ψηλά στην κατηγορία U17. Αναλυτικά ο Κωνσταντίνος Πορτοσάλτε τερμάτισε 1ος στο γκρουπ του και με 21 βαθμούς είναι 8ος στη γενική κατάταξη των 246 σκαφών και 2ος στα U17. Ο Χαράλαμπος Βελιανίτης τερμάτισε 2ος και με 22 βαθμούς είναι 10ος στη γενική και 3ος στα U17.

Ο Αλέξανδρος Κυφίδης ήταν 1ος στο γκρουπ του στην πέμπτη κούρσα και με 23 βαθμούς ανέβηκε στην 12η θέση της γενικής βαθμολογίας, ενώ ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης με 37 βαθμούς είναι 20ος (12ος στην πέμπτη κούρσα). Στα κορίτσια η Κλεοπάτρα Αναστασίου τερμάτισε 19η και με 31 βαθμούς είναι 5η στη γενική κατάταξη των 111 σκαφών. Πολύ κοντά της στην 7η θέση με 31 βαθμούς είναι η Αργυρώ Κουραβέλου, η οποία στην πέμπτη κούρσα κατέλαβε την 9η θέση.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ