Ξεκινάει η απομάκρυνση του ανατολικού στεγάστρου στο Παγκρήτιο Στάδιο

by admin
1 views

Όπως αναφέρθηκε από το Δήμο Ηρακλείου, το κεντρικό γήπεδο θα είναι σε χρήση εκτός των χώρων που θα απομονωθούν με κάγκελα και σχετική σήμανση.

Η πρόσβαση στο κεντρικό γήπεδο θα γίνεται μόνο από τη δυτική πλευρά θύρα 1. Επιπλέον η πρόσβαση στο δημοτικό γυμναστήριο του σταδίου θα γίνεται από την θύρα 8 -ανεμοφράκτη εισόδου διαδρόμου ΑμεΑ- και μέσω την εισόδου της πύλης οχημάτων (θύρα 9).

Ταυτόχρονα, η πρόσβαση προς το κεντρικό γήπεδο από την θύρα 13 και θύρα 9 θα είναι κλειστή, ενώ η πρόσβαση στο κολυμβητήριο θα γίνεται μέσω διαδρομής που θα δημιουργηθεί -εσωτερικά ή και εξωτερικά- από την θύρα 14 προς την θύρα 13 μέσω του χώρου τεχνικής διαχείρισης.

Τα οχήματα των χρηστών του κολυμβητηρίου θα σταθμεύουν μέχρι την θύρα 14 στην οποία θα δημιουργηθούν και θέσεις ΑμεΑ.

Το προσωπικό ασφαλείας του Παγκρητίου Σταδίου θα βρίσκεται στη διάθεση αθλητών και επισκεπτών παρέχοντας τις απαραίτητες οδηγίες.

Όπως μάλιστα επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «η ανατολική πλευρά του σταδίου δεν θα είναι προσβάσιμη σε όλη την διάρκεια των εργασιών και παρακαλούμε να μην σταθμεύετε σε χώρους που έχουν απομονωθεί για λόγους ασφαλείας. Όλες οι άλλες χρήσεις του σταδίου θα είναι δυνατές καθημερινά σύμφωνα με το πρόγραμμα του σταδίου».//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ