Ξεκαθαρίζει η κατάσταση ανάμεσα σε Τσέλσι και Στέρλινγκ

by admin
2 views

Η Τσέλσι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ το περασμένο Σαββατοκύριακο με ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επισκιάστηκε από διαμάχες εκτός γηπέδου. Το αφεντικό της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα, πήρε την απόφαση να αφήσει τον Στέρλινγκ εκτός αποστολής για την αναμέτρηση και η απόφαση αυτή αντιμετωπίστηκε με ανακοίνωση από το στρατόπεδο του Άγγλου διεθνή.

Η Τσέλσι έχει μια… γεμάτη από παίκτες ομάδα καθώς πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία της μεταγραφικής περιόδου και ο σύλλογος έχει σκοπό να κάνει ένα σωρό πωλήσεις. Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι “μπλε” έχουν «ξεκαθαρίσει» τις συζητήσεις, με τις δύο πλευρές να συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν την οριστική αποχώρηση του Στέρλινγκ. Εν τω μεταξύ, έχει επιτευχθεί αμοιβαία συμφωνία ώστε ο 29χρονος να προπονείται στο σπίτι του, σύμφωνα με τους Times.

Ο Μαρέσκα ήταν ειλικρινής με τις σκέψεις του σχετικά με τον Στέρλινγκ. Σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (21/8), ο προπονητής της Τσέλσι παραδέχθηκε ότι ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι δεν ταιριάζει στο προφίλ του εξτρέμ που θέλει στην ομάδα του. «Δεν λέω ότι ο Ραχίμ δεν είναι καλός παίκτης, αλλά προτιμώ διαφορετικά είδη εξτρέμ», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός των “μπλε”.

Καθώς απομένουν μόλις οκτώ ημέρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, η Τσέλσι και ο Στέρλινγκ θα εργαστούν σκληρά για να βρουν λύση στην περίπτωσή του.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ