Ξεκίνησαν οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου με τουρίστες από το Ντίσελντορφ

by admin
2 views

Ξεκίνησαν οι πτήσεις στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου με τουρίστες από το Ντίσελντορφ να πατούν πρώτοι το πόδι τους στην περιοχή.

Όπως τόνισε ο κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, αερολιμενάρχης, το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, κατά τη θερινή περίοδο, από τις 18 Μαΐου και έως και τις 15 Οκτωβρίου, θα δέχεται πτήσεις από έξι προορισμούς και συγκεκριμένα από Βιέννη, δύο πτήσεις από Γερμανία, Μόναχο και Ντίσελντορφ, Παρίσι, Τσεχία και Ηράκλειο, δύο φορές την εβδομάδα.

Ο κ.Ευσταθίου είπε ότι το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου θα μπορούσε να αποτελέσει εναλλακτική δίοδο για την Πιερία που, αυτή τη στιγμή, έχει πρόβλημα με το FlyOver και ότι έχουν γίνει ήδη επαφές προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς είναι πολύ μικρότερες οι αποστάσεις για Λεπτοκαρυά ή Πλαταμώνα.

Το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου είναι ανοιχτό όλο τον χρόνο, απλώς μετά τις 15 Οκτωβρίου εξυπηρετεί πτήσεις από άλλα αεροδρόμια ή κάποιες ιδιωτικές πτήσεις.

Όσο για τους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή, ο αερολιμενάρχης ανέφερε ότι είναι υψηλού οικονομικού επιπέδου, ενώ οι περισσότεροι είναι μετανάστες που ζουν στο εξωτερικό και έρχονται στην πατρίδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ