Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Ερασιτεχνικό Θεατρικό Εργαστήρι του δήμου Βόλου

by admin
1 views

Ξεκίνησαν οι εγγραφές ενηλίκων στο Ερασιτεχνικό Θεατρικό Εργαστήρι του Τμήματος Θεάτρου, της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Βόλου. Με πολυετή δημιουργική παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης το Θεατρικό Εργαστήρι έχει καθιερωθεί ως σημαντικός φορέας ενίσχυσης της θεατρικής παιδείας.

Οι μαθητές έρχονται σε επαφή με τη δραματική τέχνη μέσα από βιωματικές τεχνικές προσέγγισης, ενώ συμμετέχουν στη δημιουργία τουλάχιστον μίας θεατρικής παράστασης στο τέλος της σεζόν. Μέχρι σήμερα έχουν παρουσιαστεί με ιδιαίτερη επιτυχία, έργα τόσο από το ελληνικό όσο και από το ξένο δραματολόγιο αλλά και σπουδαία κείμενα της λογοτεχνίας μας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων γίνονται ηλεκτρονικά. Οι ενδιαφερόμενοι κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών  Taxisnet εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση volos.ctservices.gr ακλουθώντας την εξής πορεία: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ / ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΕΡΑΣΤΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ.

Μετά την αίτηση εγγραφής οι μαθητές θα ενταχθούν σε Τμήματα που θα λειτουργούν από Δευτέρα-Παρασκευή στο Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον».

Τα μαθήματα θα διαρκέσουν μέχρι τον Μάιο του 2025 και θα πραγματοποιούνται απογευματινές – βραδινές ώρες, ώστε να εξυπηρετούνται οι εργαζόμενοι και οι φοιτητές που συμμετέχουν στις προγραμματισμένες δράσεις.

Το συνολικό κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 160 ευρώ ενώ τα δίδακτρα μπορούν να εξοφληθούν σε ως 8 μηνιαίες δόσεις των 20 ευρώ.

Γα ακόμη μία χρονιά προσκαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για το θέατρο, ανεξάρτητα από την προηγούμενη εμπειρία τους και χωρίς καμία προϋπόθεση, να συμμετάσχουν στις δράσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου.

Στο ετήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνονται μαθήματα υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, κίνησης και φωνητικής. Υπεύθυνος επιμορφωτής είναι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Δακτυλάς.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο  2421353225, στο 6944734526 (Δημήτρης Δακτυλάς) και στο e.karamanlakis@voloscity.gr.

Επιπλέον, από τη Δευτέρα 30/9/2024, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 18:00-21:00 στο Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» θα βρίσκεται ο υπεύθυνος επιμορφωτής κ. Δακτυλάς προκειμένου να λύσει οποιαδήποτε απορία στους ενδιαφερόμενους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ