Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον 4ο κύκλο του προγράμματος ανοικτής καινοτομίας «Ignite Ideas»

by admin
1 views

Για τέταρτη φορά διοργανώνει το πρόγραμμα Ανοικτής Καινοτομίας «Ignite Ideas», η Nestlé Ελλάς, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι η προώθηση καινοτόμων ψηφιακών λύσεων αλλά και η στήριξη νέων επιχειρηματικών και ερευνητικών ομάδων, καθώς και νεοφυών επιχειρήσεων που αναπτύσσουν υπηρεσίες και προϊόντα.

Αυτή τη φορά το πρόγραμμα εστιάζει στις θεματικές ενότητες των Data Analytics, του περιβάλλοντος και της βιωσιμότητας, των ψηφιακών λύσεων, των λύσεων εντός του καταστήματος αλλά και στην εμπειρία του καταναλωτή.

Πού απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε startups, επιχειρηματικές ομάδες, ομάδες ερευνητών και spin-offs που αναπτύσσουν ήδη προϊόντα ή/και υπηρεσίες γύρω από τις θεματικές του προγράμματος. Επίσης απευθύνεται και σε μεμονωμένα άτομα που ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες, να μάθουν πώς μπορεί να αναπτυχθεί μια καινοτόμα ιδέα, να γίνει βιώσιμη και να βγει στην αγορά. Επιπλέον, επιλεγμένα άτομα, με τη λήξη του προγράμματος, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στην Nestlé Ελλάς με τη μορφή πρακτικής άσκησης.

  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι την Τρίτη 15 Οκτωβρίου.

   Τα οφέλη για τους συμμετέχοντες είναι:

  • Συμβουλευτική υποστήριξη (mentoring) από έμπειρα στελέχη της Nestlé Ελλάς και των συνεργατών του προγράμματος σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε ομάδας.
  • Δυνατότητα υλοποίησης και ανάπτυξης της πιλοτικής εφαρμογής σε πραγματικό περιβάλλον, για τις συμμετέχουσες επιχειρηματικές ομάδες.
  • Υποστήριξη, σε μορφή υπηρεσιών καθοδήγησης (coaching) και υποδομών φιλοξενίας, από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για την περαιτέρω ανάπτυξη των καινοτόμων επιχειρηματικών προτάσεων (concept).
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση από τις εταιρείες Google, McCann, Investing For Purpose, Κρητικός, Convert Group, Όμιλος Εστίασης Goody’s – Everest και Pet City που υποστηρίζουν το πρόγραμμα σε όλες του τις φάσεις.
  • Δυνατότητα διεκδίκησης πρακτικής άσκησης στη Nestlé Ελλάς και στους συνεργάτες του προγράμματος, για τα μεμονωμένα άτομα.
  • Συμβολικό χρηματικό βραβείο στις διακριθείσες επιχειρηματικές ομάδες της τελικής φάσης.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ