Νόρις: «Το αυτοκίνητο ήταν απίστευτο σήμερα»

by admin
1 views

Ο νικητής του Grand Prix της Ολλανδίας παραδέχτηκε πως η McLaren MCL38 από νωρίς του έδινε την αίσθηση ότι είχε την ταχύτητα για να κερδίσει τη Red Bull RB20 του Μαξ Φερστάπεν.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Λάντο Νόρις:

«Ήξερα ότι θα ήμουν σε θέση να τον ξαναπεράσω, και μάλιστα αρκετά νωρίς. Ίσως και στον πέμπτο, έκτο ή έβδομο γύρο, για να είμαι ειλικρινής» είπε ο 25χρονος Βρετανός της McLaren. «Περίμενα ότι ο Μαξ θα άρχιζε να πιέζει και θα έφτιαχνε μια διαφορά, αλλά δεν το έκανε ποτέ.

Οπότε, από εκείνη τη στιγμή και μετά ήξερα ότι θα είχαμε μια ωραία μάχη μπροστά μας. Αλλά [ο ρυθμός του] φαινόταν να πέφτει και εγώ έπαιρνα όλο και πιο χαρούμενη έκφραση.

Ήταν ωραίο το συναίσθημα, από το κόκπιτ, ειδικά όταν πέρασα. Στη συνέχεια μπορούσα να αισθανθώ άνετα, μπορούσα να πιέσω, είχα καθαρό αέρα μπροστά μου και αυτό βοηθάει πάντοτε πολύ», πρόσθεσε ο Βρετανός.

Τέλος, σχολιάζοντας την κυριαρχική φετινή απόδοση της McLaren του, ο Νόρις είπε: «Είναι εκπληκτική αίσθηση. Για άλλη μια φορά δεν μπορώ να πω ότι κάναμε τον τέλειο αγώνα, λόγω του πρώτου γύρου ξανά.

Αλλά μετά ήταν υπέροχα. Ο ρυθμός μας ήταν πολύ δυνατός. Το αυτοκίνητο ήταν απίστευτο σήμερα. Μπορούσα να πιέσω και να περάσω τον Μαξ, που ήταν το βασικό. Οπότε ήταν ένας αρκετά καθαρός αγώνας, αλλά και πάλι πολύ απολαυστικός», κατέληξε ο Λάντο Νόρις.//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ