Ντε Λα Φουέντε: «Δεν αρκεί να σταματήσουμε τον Εμπαπέ»

by admin
12 views

Οι δηλώσεις του Λουίς Ντε Λα Φουέντε:

«Δεν αρκεί να σταματήσουμε τον Μπαπέ. Όταν υπάρχουν παίκτες με τέτοια χαρακτηριστικά, με ταχύτητα, όπως και ο Ντεμπελέ, το να βοηθάς τον συμπαίκτη σου είναι σημαντικό. Είναι ο μόνος τρόπος και φυσικά πρέπει να έχεις ισορροπία.

Το είπα και στον Λαμίν την άλλη ημέρα. Αν έχει τρεις παίκτες πάνω του, αυτό σημαίνει ότι σε κάποιο άλλο σημείο του γηπέδου υπάρχει χώρος. Η μπάλα πρέπει να κινηθεί γρήγορα, και όχι με ντρίμπλες, με κυκλοφορία. Θα πρέπει να δίνουμε βοήθειες παντού αλλά να έχουμε στο νου μας και τα υπόλοιπα σημεία του γηπέδου».

Για τους Γιαμάλ-Γουίλιαμς: «Είναι αλήθεια, όταν έχεις παίκτες με τέτοια ταχύτητα και την ικανότητα για γρήγορη μετάβαση, πρέπει να ρισκάρεις. Με τόσο πλάτος, είσαι και λίγο εκτεθειμένος και οι αντεπιθέσεις μπορούν να αποβούν μοιραίες.

Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να βελτιωθούν και οι δυο τους. Δεν μπορείς να παίζεις πάντα με 100 μίλια την ώρα. Δεν το έχω πει εγώ αλλά, ταχύτητα και δύναμη χωρίς έλεγχο είναι άχρηστα. Πρέπει να ελέγξουν την ταχύτητά τους και το παιχνίδι. Φαίνονται και είναι φανταστικοί παίκτες αλλά μερικές φορές, πρέπει να κατεβάσουν ταχύτητα».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ