Ντάνσο: «Είμαι απογοητευμένος και αναστατωμένος για την αποτυχημένη μεταγραφή στην Ρόμα»

by admin
1 views

Η Λανς και η Ρόμα είχαν έρθει σε συμφωνία για δανεισμό του κεντρικού αμυντικού και υποχρεωτική οψιόν αγορά στο τέλος της σεζόν 2024-25. Ωστόσο, η συμφωνία δεν θα προχωρήσει, με τη γαλλική ομάδα να επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων.

Η Λανς δεν είναι ευχαριστημένη με την είδηση αυτή, προσθέτοντας: «Ο σύλλογος αναρωτιέται για τους βαθύτερους λόγους της μη επικύρωσης αυτής της κίνησης για έναν παίκτη που παρακολουθείται σχολαστικά και έχει παίξει πάνω από 30 αγώνες σε γαλλικά και διεθνή γήπεδα».

Το θέμα έχει προβληματίσει τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έχουν βρεθεί ποτέ ιατρικές διαταραχές σε ιατρικές εξετάσεις που έγιναν στη Λανς ή με την εθνική ομάδα της Αυστρίας, καθώς χαρακτήρισε την εξέλιξη ως «άκρως απορίας άξια».

Ο Κέβιν Ντάνσο έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είμαι απογοητευμένος και αναστατωμένος για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και την αποτυχημένη μεταγραφή στην Ρόμα. Πάνω απ’ όλα, είμαι πολύ έκπληκτος από τον υποτιθέμενο λόγο για την αποτυχημένη μεταγραφή. Τόσο οι γιατροί της Αυστριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ÖFB) όσο και το ιατρικό τμήμα της Λανς με παρακολουθούν στενά και με εξετάζουν τακτικά τα τελευταία χρόνια. Πιο πρόσφατα, αξιολογήθηκα διεξοδικά κατά την έναρξη της προπόνησης πριν από τη σεζόν στη Λανς και δεν διαπιστώθηκε ποτέ καμία παρατυπία. Ως εκ τούτου, οι ερμηνείες του ιατρικού ελέγχου στη Ρώμη είναι άκρως αινιγματικές και εντελώς ακατανόητες για μένα και την ομάδα μου. Θα συζητήσω τώρα την κατάστασή μου με τους υπεύθυνους της Λανς και της ÖFB και θα επικεντρωθώ στα καθήκοντα που έρχονται».

Η Ρόμα φέρεται να μην ενδιαφέρεται να επιδιώξει περαιτέρω τη μεταγραφή, πράγμα που σημαίνει ότι ο Αυστριακός αμυντικός θα παραμείνει στη Λανς.//Λ.



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ