Νιόπλιας: «Ο Ολυμπιακός μπορεί» (audio)

by admin
0 views

Μιλώντας στον Δημήτρη Μαλισιώβα, ο 59χρονος Έλληνας τεχνικός είπε ότι: «Οι ιταλικές ομάδες είναι σε ένα πλαίσιο που μπορούμε να τις κοιτάμε στα μάτια, το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στην Ευρώπη, εν αντιθέσει με ομάδες από πρωταθλήματα του Βελγίου, της Αγγλίας ή της Ισπανίας. Ναι μεν η Φιορεντίνα προέρχεται από το Καμπιονάτο και έχει άλλες παραστάσεις, αλλά κόντρα στον Ολυμπιακό θα δυσκολευτεί πάρα πολύ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το Conference League και να γράψει ιστορία. Αυτό το παιχνίδι είναι το παιχνίδι της ζωής τους. Θεωρώ ότι ταιριάζουν και τα ματσαρίσματα των παικτών και οι δύο ομάδες είναι ισάξιες σε πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο. Το βράδυ της Τετάρτης (29/5, 22:00) όλοι πρέπει να είμαστε με τον Ολυμπιακό».

Όσο για την φετινή Super League, ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Άξιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, με τον τίτλο να οφείλεται κατά κύριο λόγο στον Λουτσέσκου. Δεν ήταν θαύμα, έκανε το τέλειο ποδοσφαιρικά. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες με ακραίους που πατάνε περιοχή και σκοράρουν. Αυτό το έχει ο ΠΑΟΚ».

Ο Νιόπλιας ήταν ο τελευταίος προπονητής που πήρε νταμπλ με τον Παναθηναϊκό (2010) και σχολιάζοντας τη φετινή εικόνα των “πράσινων” είπε: «Μπορεί να πήρε το Κύπελλο φέτος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σώζει την χρονιά. Τον είχα δει πριν από τρεις μήνες στο Ηράκλειο και κατάλαβα ότι δύσκολα θα έπαιρνε το πρωτάθλημα. Εγώ όταν πήρα το νταμπλ το 2010 είχα πλειάδα σπουδαίων παικτών. Σας θυμίζω ότι είχα 12 διεθνείς που πήγαν στο Μουντιάλ και ο Κλέιτον δεν χωρούσε στην αποστολή. Τώρα πρέπει να πάρει κι άλλους παίκτες αξίας και να βρει προπονητή υψηλού επιπέδου. Μην ξεχνάτε ότι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα ξεκινήσουν με τον ίδιο προπονητή».//Λ.

Ακούστε όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Νίκος Νιόπλιας:

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ