Νεσίμοβιτς «Είμαι ενθουσιασμένη για τον αγώνα με την Ελλάδα»

by admin
1 views

Την γνωρίσαμε πέρσι τον Ιανουάριο όταν άφησε τη Ρουμανία και τη Βολουντάρι για να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Η Νίνα Νεσίμοβιτς πρόλαβε να είναι η 11η μπλοκέρ της Volley League γυναικών (με 49 πετυχημένες προσπάθειες), αλλά 2η στα μπλοκ ανά σετ (0.96) με την 28χρονη κεντρική να έχει ένα γεμάτο καλοκαίρι με την Εθνική Αυστρίας (της οποίας είναι αρχηγός) και να ετοιμάζεται για το σπουδαίο ραντεβού με την Εθνική Ελλάδας το βράδυ της Κυριακής στο Σβέσατ (μία μικρή πόλη πολύ κοντά στη Βιέννη).

«Είμαι ενθουσιασμένη γι’ αυτό το παιχνίδι. Από την ώρα που έγινε η κλήρωση των προκριματικών ομίλων το περιμένω, γιατί από την περσινή μου θητεία ξέρω τις περισσότερες αθλήτριες και χαίρομαι πραγματικά που θα τις δω. Ειδικά την Έλενα (Μπάκα) με την οποία ήμασταν μαζί στον Άρη και έχουμε κρατήσει επαφή. Βέβαια δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για τα μεταξύ μας παιχνίδια γιατί εκεί ξέρουμε ότι θα είμαστε… εχθροί», είπε στο volleyball.gr η Νεσίμοβιτς πλέκοντας το εγκώμιο της ελληνικής ομάδας.

«Είναι ένα πολύ καλό σύνολο και εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα τρομερό ματς για να πάρουμε κάτι. Πέρα από την Έλενα ξεχωρίζω την Στράντζαλη και την Ανθούλη, αλλά και όλες οι υπόλοιπες κοπέλες είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου και για εμάς θα είναι ένα πολύ μεγάλο τεστ αυτό το ματς», ήταν τα λόγια της και συμπλήρωσε:

«Εμείς έχουμε πολλά χρόνια να αγωνιστούμε σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά γίνεται μια νέα προσπάθεια στην ομάδα και έχοντας πάρει εμπειρίες φέτος από το Golden League σίγουρα έχουμε βελτιωθεί κι αυτό θέλουμε να δείξουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι και η Ελλάδα».//Κ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ