Να τελειώσει την δουλειά το Μαρούσι

by admin
1 views

Η αθηναϊκή ομάδα έχοντας σαν όπλο της την μεγάλη της νίκη κόντρα στην Πέγια με 98-75 θέλει να κλειδώσει σήμερα (26/09, 20:30, ΕΡΤ 3) την πρόκριση φιλοξενούμενοι στο “Κλειστό του Αγίου Θωμά”.

Το πρώτο και πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση του στο 7ο όμιλο της κανονικής περιόδου του FIBA Europe Cup έκανε το Μαρούσι. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα επικράτησε άνετα με 98-75 της Πέγια στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Ο σύλλογος των βορείων προαστείων έχοντας σαν όπλο την μεγάλη της νίκη στο πρώτο παιχνίδι θέλει να τελειώσει και τυπικά την πρόκριση. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 20:30 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3. Να θυμίσουμε πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο “Κλειστό του Αγίου Θωμά” με το Μαρούσι ως φιλοξενούμενο, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει οι αγώνες να γίνουν επί ελληνικού εδάφους.

Το Μαρούσι για να περάσει στην επόμενη φάση θέλει να μην ηττηθεί με περισσότερους από 24 πόντους. Σε περίπτωση που η ομάδα του Νίκου Βετούλα περάσει στην επόμενη φάση θα βρεθεί στο Group G, μαζί με την Μπενφίκα, την Νόρκεπινγκ και την Σαμπάχ.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ