Να βάλει τις βάσεις πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι

by admin
1 views

Ο Παναθηναϊκός άφησε την ιστορική του έδρα στη Λεωφόρο και γυρίζει στο ΟΑΚΑ για όλες τις διοργανώσεις, με τον νέο κόουτς Ντιέγκο Αλόνσο να ντεμπουτάρει σε επίσημο παιχνίδι απόψε (25/7, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ για τον β’ προκριματικό του Europa League.

Οι “πράσινοι” θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρώτη απ’ τις τρεις προκρίσεις που χρειάζονται για να βρεθούν στη League Phase του Europa League ή στη χειρότερη τις δύο για να πάνε στο Conference League. Το “τριφύλλι” είναι το φαβορί του ζευγαριού, αλλά οι Κυπελλούχοι Βουλγαρίας θέλουν προσοχή.

Παίρνοντας το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο, εκεί θα αγωνιστεί με τον νικητή του ζευγαριού Άγιαξ – Βοϊβοντίνα (εφόσον αποκλειστεί, θα τον περιμένει στον αντίστοιχο γύρο του Conference League, ο νικητής του Ζρίνσκι – Μπράβο).

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (24/7), εξέφρασε την εμπιστοσύνη στους παίκτες του και τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για την πρόκριση, ενώ όπως δήλωσε έχει καταλήξει στους πρώτους έντεκα του πρώτου αγώνα με τους Βούλγαρους.

Πιθανή ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Αράο, Μαξίμοβιτς, Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Μπακασέτας, Σπόραρ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Φούξμαν, με βοηθούς τους Μπαρμπίρο και Κολτούνοφ, όλοι απ’ το Ισραήλ. Τέταρτος ο Λέιμπα απ’ την ίδια χώρα, ενώ VAR και AVAR οι συμπατριώτες τους, Νάταν και Μπιτόν αντίστοιχα.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ