Νίκος Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: ζήτησε ανατροπή των συσχετισμών και “πρασίνισμα” της Κρήτης

by admin
0 views

Μπροστά σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες κοινό πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία, δύο μέρες πριν από τις ευρωεκλογές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης στη γενέτειρά του, το Ηράκλειο.

Ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε ανατροπή των συσχετισμών ενόψει των ευρωεκλογών, απευθυνόμενος σε ψηφοφόρους όλων των κομμάτων και υποστηρίζοντας ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να απειλήσει την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας. Ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τους νέους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους γονείς, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, υποσχόμενος στήριξη με παροχές και ρευστότητα.

Νίκος Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: ζήτησε ανατροπή των συσχετισμών και “πρασίνισμα” της Κρήτης

Επιτιθέμενος στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα των υποκλοπών, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση. “Δεσμεύομαι ότι όποιος αρνηθεί να εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, θα με βρει νομικά απέναντί του”, ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Για το μεγάλο ζήτημα της ακρίβειας, ο κ. Ανδρουλάκης πρότεινε μείωση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά για περιορισμένο διάστημα, αφού, όπως είπε, τα υπερκέρδη πέρσι από τον ΦΠΑ και τον ειδικό φόρο κατανάλωσης έφτασαν τα 1,6 δις ευρώ. Πρότεινε επίσης την ίδρυση ενιαίας αρχής καταναλωτών που θα ελέγχει την κερδοσκοπία των πολυεθνικών και νέο ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους. Επεσήμανε, επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ότι στην Ελλάδα το 53% των μισθωτών λαμβάνει μικτό μισθό κάτω από 1000 ευρώ.

Νίκος Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: ζήτησε ανατροπή των συσχετισμών και “πρασίνισμα” της ΚρήτηςΝίκος Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: ζήτησε ανατροπή των συσχετισμών και “πρασίνισμα” της Κρήτης

Κλείνοντας την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο, ο κ. Ανδρουλάκης, χαρακτήρισε “τραγωδία” την κυβέρνηση και “κωμωδία” την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ παρουσίασε και μέλη του ευρωψηφοδελτίου του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ