Νίκησε τη Μακάμπι Νετάνια στη πρόβα τζενεράλε και τώρα… Europa League

by admin
1 views

Το “τριφύλλι” κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, προσπαθώντας να χτυπήσει από τις πτέρυγες, αλλά οι πολλές αλλαγές δεν βοήθησαν το παιχνίδι να αποκτήσει ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός πήρε όμως ακόμη μία εντός έδρας φιλική αναμέτρηση και πλέον στρέφει όλη του την προσοχή στον ερχόμενο ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα σε Μάριμπορ ή Μπότεφ Πλόβντιβ.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 10ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν κόρνερ από τα αριστερά και ο Ταβάρες έπιασε την κεφαλιά, με τον Νταγκόβσκι να αποκρούει εντυπωσιακά τη μπάλα. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απειλήσει στο 27΄, αλλά η κεφαλιά του Μαξίμοβιτς δεν βρήκε στόχο. Τρία λεπτά αργότερα οι “πράσινοι” μπήκαν μπροστά στον σκορ, μετά από καταπληκτική συνεργασία των Τζούρισιτς και Μαντσίνι, με τον τον τελευταίο να σκοράρει με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή για το 1-0. Στο 44΄ η προσπάθεια του Κώτσιρα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Γιακόβ και έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές από τις δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό του αγώνα με την Μακάμπι να φτάνει μία “ανάσα” από την ισοφάριση, αλλά ο Κόλτζεν αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 65ο λεπτό. O Αϊτόρ προσπάθησε με ωραίο φαλτσαριστό αριστερό σουτ να νικήσει τον φιλοξενούμενο τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Ο Νίκας με κεφαλιά στο 84΄ έφτασε πολύ κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Μακάμπι. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη με 1-0 και να προετοιμάζεται πλέον για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.//Π.

ΓΚΟΛ: 30΄ Μαντσίνι

Κίτρινη κάρτα:

Κόκκινη κάρτα: –

Παναθηναϊκός: Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Βιλένα, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Λημνιός, Λοντίγκιν, Αράο, Βαγιαννίδης, Πέρεθ, Ζέκα, Ίνγκασον, Κάτρης, Αϊτόρ, Νίκας.

Μακάμπι Νετάνια: Nιρ Ον Ομέρ Γιακόβ, Μπεν Σαμπάτ, Χεριμπέρτο Ταβάρες, Γιαμπέρ, Καναρίκ, Κέλερ, Λέβι, Πλακουσένκο, Σάντε, Βάργκας, Ζλατάνοβιτς.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ