Νάπολη: 30χρονη πέθανε από πτώση αντικειμένου από διαμέρισμα

by admin
2 views

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Ένα σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 15/09 στα στενά της δημοφιλούς περιοχής Κουαρτιέρι Σπανιόλι. Η Κιάρα Ιάκονις, 30 ετών, περπατούσε στο δρόμο με τον αρραβωνιαστικό της, όταν ένα αντικείμενο – ένα βαρύ αρωματοποιό χώρου σε σχήμα αγαλματιδίου – έπεσε από ένα διαμέρισμα και την χτύπησε στο κεφάλι. Παρόλη την άμεση επέμβαση που υπέστη, η νεαρή υπέκυψε στα τραύματά της λίγες ώρες αργότερα.

Τις τελευταίες ώρες, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το διαμέρισμα από το οποίο έπεσε το βαρύ αντικείμενο. Όπως έδειξαν οι εικόνες καμερών ασφαλείας, φαίνεται πως δύο παιδιά είτε έριξαν είτε άφησαν το αντικείμενο να πέσει. Σύμφωνα με την Corriere della Sera, αφού το αγαλματίδιο “χτύπησε στο κιγκλίδωμα ενός μπαλκονιού στον κάτω όροφο, ένα βαρύ, αιχμηρό τμήμα του αρωματοποιού αποκολλήθηκε” και χτύπησε τη νεαρή.

Η Ιάκονις ήταν μια νεαρή Ιταλίδα επαγγελματίας του κόσμου της μόδας, η οποία ζούσε στο Παρίσι και που πρόσφατα είχε ξεκινήσει να δουλεύει στον οίκο μόδας Prada. Το ταξίδι ήταν το δώρο γενεθλίων της από τον αρραβωνιαστικό της. Το περιστατικό τάραξε την Ιταλική κοινή γνώμη και το θέμα απασχολεί την Ιταλική ειδησεογραφία από τη στιγμή που μαθεύτηκε.

Εξετάζεται η ανθρωποκτονία από αμέλεια. Όπως σημειώνει η La Repubblica, τα παιδιά είναι ανήλικα και έτσι δεν μπορούν να είναι υπόλογα. Όμως προκύπτει πως “εκτός από τα παιδιά, υπήρχαν και ενήλικες” στο διαμέρισμα απ’όπου έπεσε το μοιραίο αντικείμενο που σκότωσε την 30χρονη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ