Μύθοι Ρονάλντο και Μόντριτς, έκαναν δώρο νίκες σε Πορτογαλία και Κροατία

by admin
1 views

Πορτογαλία-Σκωτία 2-1

Ιδανικότερο ξεκίνημα δε θα μπορούσαν να φανταστούν οι Σκωτσέζοι, που “πάγωσαν” το Ντα Λουζ μόλις στο 7΄με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος πέτυχε το 10ο γκολ του στις τελευταίες 17 εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Στη συνέχεια, όπως είναι λογικό, η Πορτογαλία “στρίμωξε” τη Σκωτία στα καρέ της, με όλο το ματς να παίζεται στο δικό της επιθετικό τρίτο. Ζότα και Λεάο έχασαν από δύο μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση, η οποία ήρθε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό με τον Μπρούνο Φερνάντες.

Οι γηπεδούχοι, αντί να κυριαρχήσουν, χάλασαν το ρυθμό τους για μεγάλο διάστημα, μέχρι να χάσουν ασύλληπτη ευκαιρία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημαδεύει το δοκάρι δύο φορές σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ό,τι δεν κατάφερε τότε ο Πορτογάλος θρύλος, το έκανε στο 88ο λεπτό, κινούμενος ιδανικά και πλασάροντας σε κενή εστία μετά τη σέντρα του Μέντες.

Πορτογαλία: Κόστα, Μέντες, Σεμέδο (76΄Νταλότ), Α.Σίλβα, Ντίας, Φερνάντες, Μπ.Σίλβα (68΄Ζ.Νέβες), Παλίνια (46΄Ρ.Νέβες), Νέτο (46΄Ρονάλντο), Λεάο (68΄Φέλιξ), Ζότα.

Σκωτία: Γκαν, Ρόμπερτσον, Ράλστον, ΜακΚένα, Χάνλεϊ, ΜακΛιν (74΄Γκάουλντ), Γκίλμουρ, ΜακΓκιν (91΄Ντόακ), Κρίστι (88΄Μόργκαν), ΜακΤόμινεϊ, Ντάικς (74΄Κόνγουεϊ).

Κροατία-Πολωνία 1-0

Η Κροατία πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της Πολωνίας με τον Λούκα Μόντριτς να είναι ο άνθρωπος που πέτυχε το “χρυσό” γκολ στο 54ο λεπτό. Οι Κροάτες, εκμεταλλευόμενοι όπως πάντα την πολύ ισχυρή μεσαία γραμμή τους, είχαν τον έλεγχο και την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκαν, παίρνοντας την πρώτη τους νίκη στο Nations League.

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Σούταλο, Καλέτα-Τσαρ, Γκβάρντιολ, Πιάτσα, Σόσα (92΄Πέρισιτς), Κόβασιτς (70΄Πάσαλιτς), Π.Σούσιτς (46΄Λ.Σούσιτς), Πέτκοβιτς (69΄Κράμαριτς), Μόντριτς, Ματάνοβιτς (69΄Μπούντιμιρ).

Πολωνία: Σκορούπσκι, Ζαλέφσκι, Καμίνσκι (82΄Φρανκόφσκι), Νταβίντοβιιτς, Μπεντνάρεκ, Βαλουκίεβιτς, Σιμάνσκι (86΄Πιοτρόφσκι), Ουρμπάνσκι (62΄Μόντερ), Ζιελίνσκι (62΄Σλιζ), Λεβντόφσκι, Μπόγκουτς (62΄Σβιντέρσκι).//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ